Adı Beşiktaş ile anılan Bakasetas için Ertuğrul Doğan'dan tek cümlelik cevap

Özgür Koç
08.01.2024 - 13:52 | Son Güncellenme: 08.01.2024 - 14:14

Yunan basınının Beşiktaş'la anlaştığını iddia ettiği Trabzonspor'un yıldız futbolcusu Anastasios Bakasetas için bordo mavili kulübün başkanı Ertuğrul Doğan'dan açıklama geldi.

Adı Beşiktaş ile anılan Bakasetas için Ertuğrul Doğan'dan tek cümlelik cevap

AJANSSPOR - HABER

2020 Ocak ayından bu yana Trabzonspor forması giyen Yunan Milli futbolcu Anastasios Bakasetas'ın takımdaki geleceğiyle ilgili hergün yeni bir haber çıkmaya devam ediyor.

Sözleşmesi sezon sonunda bitiyor

2021-22 sezonunda kazanılan tarihi şampiyonlukta, 34 maçta attığı 8 gol ve verdiği 4 gol pasının yanı sıra hırsı ve coşkusuyla da büyük pay sahibi olan 30 yaşındaki futbolcunun, bordo mavili kulüple olan sözleşmesi bu sezon sonunda bitiyor.

Sözleşme uzatma teklifini kabul etmedi

Trabzonspor yönetiminin sözleşme yenileme teklifine olumlu cevap vermeyen yıldız futbolcuyla, Fatih Terim'in çalıştırdığı Panathinaikos'un yanı sıra Süper Lig'den Beşiktaş ve Avrupa'dan birçok kulübün ilgilendiği belirtiliyor.

Yunan basınından Beşiktaş ile anlaştı iddiası

Son olarak Yunan basını Beşiktaş'ın Anastasios Bakasetas ile 2,5 yıllık anlaşmaya vardığı iddiasını ortaya attı. 

Ertuğrul Doğan'dan tek cümlelik Bakasetas yanıtı

Bakasetas'ın Beşiktaş ile anlaştığına dair iddiayla ilgili Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan'dan tek cümlelik bir açıklama geldi.

Beyaz Futbol Editörü Mehmet Batuhan Ağır, Ertuğrul Doğan'a ulaştığını belirterek, "Kendisine Bakasetas'la ilgili 'Başkanım çıkan haberler doğru mu?' diye sordum. O da 'Öyle bir durum yok.' dedi" ifadelerini kullandı.

'Kulübe gelen teklif yok"

Trabzonspor'u yakından takip eden gazeteci Yunus Emre Sel de sosyal medya hesabından Beşiktaş ile anlaştığı ve devre arasında takımdan ayrılacağı iddia edilen Yunan futbolcu için "Kulübe gelen herhangi bir teklif yok." bilgisini verdi. 

Anastasios Bakasetas'ın bu sezonki performansı

Anastasios Bakasetas bu sezon Trabzonspor formasıyla 16 maça çıktı. 30 yaşındaki on numara, 5 kez rakip fileleri havalandırmayı başarırken, 2 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Senin için hazırladığımız haberler