Ege Arar, Trabzonspor'a doğru! İmzaya kaldı...

10.10.2024 - 11:59 | Son Güncellenme: 10.10.2024 - 12:04

Transfer haberleri. TBL 5. haftasında bugün Finalspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor Basketbol Takımı bir oyuncuyu daha kadrosuna katmak üzere. Detaylar.

Ege Arar, Trabzonspor'a doğru! İmzaya kaldı...

AJANSSPOR HABER

Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Ligi'nin 5. haftasında bugün Finalspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor Basketbol Takımı bir transferi daha bitirmek üzere.

Ege Arar ile anlaşıldı

Basketfaul sitesinde yer alan habere göre; Bordo-Mavili takım, yazın Darüşşafaka ile sözleşme imzalayan Ege Arar ile anlaşmaya vardı.

Resmi imza bekleniyor

Fırtına'nın 1996 doğumlu sporcu ile resmi sözleşmeyi imzalaması bekleniyor.

Galatasaray altyapısında yetişen ve her kategoride milli formayı giyen Ege Arar, geçen sezon Manisa ve Çağdaş Bodrumspor'da forma giymişti.

Geçen sezonki performansı

28 yaşındaki oyuncu, geride bıraktığımız sezonda Çağdaş Bodrumspor (2 maç) ve Manisa BŞB forması giyen Ege, Manisa ekibiyle ligde oynadığı 26 maçta 4.3 sayı ve 3 ribaund ortalamaları yakalamıştı.

FIBA geçici lisanları iptal etti

Öte yandan FIBA, kulübün borçları nedeniyle Trabzonspor'a tanımış olduğu geçici lisans iznini iptal etti. Bu gelişmelerin ardından bordo-mavili takım CAS’a başvurdu.

"FIBA'nın verdiği yasakla ilgili mahkemeye başvurduk"

Trabzonspor Asbaşkanı Zeyyat Kafkas, yaşanan bu olaylar sonrası 61saat'e bir açıklama yaptı. Kafkas açıklamasında, "FIBA'nın verdiği yasakla ilgili mahkemeye başvurduk, çözmeye çalışıyoruz. Çözemezsek kapatılıp kaçılan derneğin borçlanma dönemlerindeki başkanlarından, yönetim kurulundan rücû ettireceğiz.

"Bu paraların bizden istenmesi tamamen haksız talep"

Trabzonspor'un ismini ve armasını kullanmışlar, alacaklılar da muhatap bulamadıkları için 'Bari Trabzonspor Kulübü'ne başvurup oradan alalım' yolundalar. Onlara bir diyeceğim yok ama bu paraların bizden istenmesi tamamen haksız talep.

"Dönemin sorumluları bunun karşılığını vermeli"

Hiç ihtimâl vermiyorum ama oldu ki Trabzonspor Kulübü bu paraları ödemek zorunda kaldı, dönemin sorumluları bunun karşılığını vermeli" ifadelerini kullandı.

Yabancılar forma giyecek

Trabzonspor'da Ty Gordon ile Jordan Skipper-Brown'ın, bugünkü Finalspor karşısında forma giyebileceği öğrenildi.

Rakip Finalspor

Trabzonspor Basketbol, ligin 5. haftasında bugün saat 15.00'te Hayri Gür Spor Salonu'nda Finalspor ile karşı karşıya gelecek. Mücadeleyi TBF YouTube kanalı naklen yayınlayacak.

Senin için hazırladığımız haberler