Trabzonspor, Berkay Özcan ile görüştü mü? Menajeri açıkladı!

11.01.2019 - 03:10 | Son Güncellenme: 11.01.2019 - 00:16

Trabzonspor'da transferin bir numaralı ismi Berkay Özcan'ın menajeri  Barış Yükselen  açıklamalarda bulundu. Yükselen, Bordo Mavili takımın transfer teklifini de doğruladı. 

FIFA’dan gelecek olan cevaba kilitlenen Bordo Mavililer gurbetçi oyuncu Berkay Özcan’a kanca attı. Menajeri açıklamalar yaptı.

Almanya Bundesliga ekiplerinden Stuttgart ile temasa geçen Bordo Mavililer yasağın kalkması ile birlikte girişimlerini hızlandıracak. Stuttgart’ta bu sezon 3 maça çıkabilen Berkay’ın menajeri Barış Yükselen oyuncunun geleceğine dair açıklamalarda bulundu.

Yükselen yaptığı açıklamada “Trabzonspor’un ve diğer kulüplerin Berkay’a karşı ilgisi olduğunu biliyorum. Henüz benimle kimse irtibata geçmedi. Berkay’ın Stuttgart ile 2,5 yıl daha kontratı var. Kulübün kiralık olarak göndereceğini düşünmüyorum bonservis isteyebilirler” dedi.

Berkay’ın sakatlıktan döndüğünü vurgulayan menajer Yükselen “Stuttgart’ın başına yeni antenör Markus Weinzierl geçti ve Berkay’ı çok beğeniyor. Gelir gelmez Berkay Özcan maalesef sakatlandı. Şimdi toparladı 2 haftadan beri idmana çıkıyor. Türkiye’den büyük kulüplerin Berkay’a ilgisi var. Ancak Berkay’ın amacı Bundesliga’da başarılı olup daha sonra İngiltere, İspanya gibi yerlere gitmek. Türkiye’ye dönüş planlamada yok ancak kesin konuşmakta futbolda zararlı.” diye konuştu. (61 Saat)

Senin için hazırladığımız haberler