Trabzonspor'dan Michy Batshuayi'ye transfer kancası

Orhan Gülek
29.07.2022 - 17:53 | Son Güncellenme: 29.07.2022 - 18:04

Süper Lig'in son şampiyonu Trabzonspor, geçen sezon Beşiktaş forması giyen Michy Batshuayi'yi transfer etmek için atağa geçti. İşte tüm detaylar...

Trabzonspor'dan Michy Batshuayi'ye transfer kancası

AJANSSPOR - HABER

Geçen sezonu şampiyon tamamlayan ve bu sezon için de iddialı bir kadro oluşturmaya çalışan Trabzonspor, Belçikalı forvet Batshuayi'nin kiralanması için çalışmalara başladı.

Fırtına, Batshuayi'yi kiralamak istiyor

Son şampiyon Trabzonspor, yeni sezona da şampiyonluk parolasıyla başlıyor. Transfer çalışmalarını sürdüren bordo mavili ekip golcü arayışlarını sürdürüyor. Süper Kupa maçıyla sezonu açacak olan son şampiyon Trabzonspor, golcü takviyesi yapmayı planlıyor. Bordo mavili ekip, Şampiyonlar Ligi play-off turu geçilir ve yabancı kontenjanında yer açılırsa Batshuayi'yi kiralamak için temaslara başlayacak.

İlgini Çekebilir
ÖZEL | Beşiktaş'ta N'Koudou gidecek, Jeahze gelecek!
Habere Git

Chelsea, transfere sıcak bakıyor

Sözcü'nün aktardığı habere göre, hem oyuncuyla hem de kulübü Chelsea ile temaslarını sürdüren Trabzonspor'un önümüzdeki günlerde Batshuayi transferinde somut adımlar atması bekleniyor. Beşiktaş'ta yıllık 3 milyon 165 bin Euro kazanan 28 yaşındaki golcünün maaş beklentisi yüksek olsa da, bordo mavili yönetim şartları zorlayacak. Belçikalı oyuncu geçen sezon Beşiktaş formasıyla 42 maçta 14 gol 3 asist ile oynadı.

Senin için hazırladığımız haberler