Trabzonspor Biglia ve Baeza ile ilgileniyor

01.09.2020 - 19:14 | Son Güncellenme: 01.09.2020 - 19:17

Son dakika transfer haberleri… Trabzonspor, orta saha için takviye çalışmalarına devam ediyor. Bordo - mavililer, AC Milan forması giyen Lucas Biglia ve Boca Juniors forması giyen Baeza’yı transfer etmek istiyor. İşte tüm detaylar…

Trabzonspor Biglia ve Baeza ile ilgileniyor
Trabzonspor’da yeni sezon öncesi transfer çalışmaları devam ediyor.
Orta saha ve ön libero mevkilerinde arayışlarını sürdüren Bordo Mavili ekipte Lucas Biglia ve Claudio Baeza isimleri ön plana çıkıyor.  
Trabzonspor’un, Milan ile sözleşmesi sona eren Lucas Biglia ısrarı sürüyor. Bordo Mavililer daha önce de irtibata geçtikleri 34 yaşındaki Arjantinli oyuncu için yeni bir teklif sunmaya hazırlanıyor.
Karadeniz ekibinin dışında oyuncu ile Torino’nun ilgilendiği ve oyuncunun Avrupa’da farklı kulüplerden de teklif aldığı belirtildi.
İtalyan basınında yer alan başka bir haberde ise Torino’nun Biglia’ya 1.8 milyon euro ve ek ödemeler içeren bir teklif hazırladığı, Bordo Mavililerin bu rakamdan daha yüksek bir teklif vermesine rağmen oyuncunun İtalya’da kalmayı tercih ettiği ifade edildi.
Öte yandan ön libero arayışlarını sürdüren Trabzonspor’da öne çıkan bir diğer isim Meksika’nın Necaxa kulübünde forma giyen Claudio Baeza. 26 yaşındaki Şilili oyuncu için yönetim harekete geçerken,ilk görüşmede olumlu ilerleme kaydedildiği belirtildi. Baeza için resmi teklifin bir kaç gün içinde yapılması bekleniyor. (Bein Sports)
Senin için hazırladığımız haberler