Okben Ulubay resmen Trabzonspor Basketbol'da!

28.09.2024 - 16:14 | Son Güncellenme: 28.09.2024 - 16:23

Transfer haberleri. Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Ligi takımlarından Trabzonspor Basketbol, Okben Ulubay'ı kadrosuna kattığını açıkladı. İşte detaylar.

Okben Ulubay resmen Trabzonspor Basketbol'da!

AJANSSPOR HABER

Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Ligi’nin 3. haftasında sahasında MKE Ankaragücü Ikon Menkul ile karşılaşacak olan Trabzonspor Basketbol'da transferler devam ediyor.

Okben Ulubay tamam

Bordo-Mavili takım, son olarak Türk Telekom forması giyen ve geçtiğimiz sezon A Milli Erkek Basketbol Milli Takımı'ndan da davet alan Okben Ulubay ile anlaşmaya vardı.

"Hoş geldin Okben Ulubay"

Karadeniz ekibinden yapılan açıklamada, "Hoş geldin Okben Ulubay" ifadelerine yer verildi.

Forma giydiği takımlar

Kısa forvet pozisyonunda görev yapan 28 yaşındaki yıldız oyuncu, daha önce Süper Lig'de; Yeşilgiresun Belediye, Darüşşafaka, Petkim, Galatasaray, Beşiktaş ve Türk Telekom formalarını giydi.

Türk Telekom ile 31 maça çıktı

Geçen sezon başkent ekibi Türk Telekom'un formasını Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde 31 maçta terleten Ulubay; 8.6 sayı, 3.3 ribaunt, 2.7 asist ortalamaları ile mücadele etti.

Sırada İsmail Cem Ulusoy var

Bu sezon hedefini Basketbol Süper Ligi olarak belirleyen Trabzonspor Basketbol, Okben Ulubay'ın ardından geçtiğimiz sezon Türk Telekom forması giyen 27 yaşındaki oyun kurucu İsmail Cem Ulusoy ile de anlaşma sağladı.

Geçen sezon Süper Lig'de 25 maça çıktı

İsmail Cem Ulusoy geçen sezon Türk Telekom formasıyla Basketbol Süper Ligi'nde çıktığı 25 maçta; 6.5 sayı, 1.9 ribaund, 3.3 asist ortalamaları yakalamıştı.

Trabzonspor'un rakibi Ankaragücü

Trabzonspor Basketbol, Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Ligi’nin 3. haftasında yarın saat 16.00'da Hayri Gür Spor Salonu’nd MKE Ankaragücü Ikon Menkul ile karşılaşacak.

İlk 2 maçı kaybetti

Bordo-Mavili takım ligin ilk 2 haftasında Kapaklı Spor ve Harem Spor'a kaybetmişti.

Senin için hazırladığımız haberler