Ajansspor

Trabzonspor, Cem Ulusoy'un yerini resmen doldurdu: İmzalar atıldı!

Editör: İsa Kethüda

Son Güncelleme /

Son dakika transfer haberleri. Basketbol Süper Ligi takımlarından Trabzonspor Basketbol, 25 yaşındaki oyun kurucu Joseph Girard’ı kadrosuna kattığını resmen açıkladı.

Haberin Kaynağı:
Ajansspor
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 35 sn
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Trabzonspor Basketbol, Cem Ulusoy'un sakatlanmasının ardından yerini Cedevita Olimpija’dan ayrılan 25 yaşındaki oyun kurucu Joseph Girard ile doldurduğunu duyurdu.

Joseph Girard, Trabzonspor'da

Bordo-mavili kulüpten yapılan açıklamada, "Takımımız, Amerikalı oyun kurucu Joseph Girard'ı kadrosuna kattı. Joseph'e formamız altında başarılı bir sezon dileriz" denildi.

"Merhaba Trabzon"

Trabzonspor'a geldiği için mutlu olduğunu söyleyen ABD'li oyuncu, "Merhaba Trabzon. Burada olmaktan çok mutluyum" ifadelerini kullandı.

Girard, Adriyatik Ligi’nde çıktığı 17 maçta 5.5 sayı, 1.1 ribaund ve 1.4 asist ortalamaları ile oynadı.

BKT EuroCup’ta ise toplam 18 karşılaşmaya çıkan Joseph Girard, maç başına 6.1 sayı, 1.3 ribaund ve 1.5 asist ortalamaları ile mücadele etti.

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...