Trabzonspor cephesinden Nihat Özdemir ve Terim'e gönderme!

09.05.2020 - 13:11 | Son Güncellenme: 09.05.2020 - 13:16

Trabzonspor cephesinden Nihat Özdemir ve Terim'e gönderme!

Trabzonspor Divan Başkanı Ali Sürmen'den Türkiye Futbol Başkanı Nihat Özdemir'e eleştiri geldi. Sürmen, "Ligin oynanmayacağının o da farkında. Ama 12 Haziran’ı işaret ediyor" dedi. 

TFF Başkanı Nihat Özdemir'in 'şimdilik' kaydıyla ligin 12 Haziran'da başlamasıyla ilgili açıklamasına Trabzonspor Divan Kurulu Başkanı Ali Sürmen'den eleştiri geldi. 

Sabah gazetesinden Yunus Emre Sel'e konuşan Sürmen, "Özdemir, kendi konuştuğuna inanıyor mu belli değil. Ligin oynanamayacağının farkında ama 12 Haziran'ı işaret ediyor. Bu işi dayatanların emrinde gidip Sağlık Bakanlığı'na, Bilim Kurulu'na kabul ettirebilir miyim diye tilkilik yapıyor. İnsanlar karakter sahibi olacak. Karakterini kaybedenler her şeyini kaybeder. Bu işe noktasını koyması gereken Sayın Cumhurbaşkanımızdır. Bu iş fazla uzuyor" dedi.

Sinir uçlarıyla oynamasınlar

Sürmen sözlerini şöyle sürdürdü: "Trabzonspor taraftarının sinir uçlarıyla kimse oynamasın. Yeter! Kimse şeytanlık yapmasın. 'Ligler oynanmasın' diyen Fatih Terim'in ilk konuşması dürüst konuşmaydı. Ama ikincide ona 'sus, biz batıyoruz' dediler. Galatasaray battı. UEFA'dan gelecek olan şampiyonluk parasını alamazsa Galatasaray futbolcu alamaz, elindekileri de satar. Bir sürü eksiğimiz var ama en doğru yolda yürüyen 4 büyükler içinde biziz."

İlk kez takım halinde

Trabzonspor sosyal mesafe kurallarına uygun olarak sürdürdüğü çalışmalarda yeni bir aşamaya geçti. Bordo-mavililer dün yaptığı antrenmanda ilk kez takım halinde çalışıp çift idman yaptı.

Bir rakip aranıyor

Bordo-mavililer, hazırlık maçı oynayacak rakip arıyor. Birçok takım hazırlık maçı oynamaya yanaşmazken Hüseyin Çimşir, U19 takımının en kısa zamanda hazırlanıp maç oynamaya uygun hale getirilmesini istedi.

Senin için hazırladığımız haberler