Trabzonspor'da Enis Bardhi, Umut Güneş ve Fountas'tan Çorum FK maçı yorumu

Akın Ungan
06.12.2023 - 23:43 | Son Güncellenme: 07.12.2023 - 00:39

Ziraat Türkiye Kupası'nda Trabzonspor, Çorum FK'yı 3-1 yendi ve tur atladı. Trabzonsporlu futbolcular Enis Bardhi, Umut Güneş ve Fountas maçın ardından açıklama yaptı.

Trabzonspor'da Enis Bardhi, Umut Güneş ve Fountas'tan Çorum FK maçı yorumu

AJANSSPOR HABER

Ziraat Türkiye Kupası 4'üncü Turu'nda Trabzonspor ile Çorum FK karşı karşıya geldi. Bordo-Mavililer, maçı 3-1 kazanarak tur atlamayı başardı. Karşılaşmanın ardından Trabzonsporlu futbolcular Enis Bardhi, Umut Güneş ve Taxiarchis Fountas açıklamalarda bulundu.

Bardhi: "Trabzonspor çıktığı her maça kazanmak için çıkar"

Enis Bardhi, "Maçtan önce zor bir maç olacağının farkındaydık çünkü bu tür kupa maçlarında genelde beklemediğiniz durumlar da oluşabilir. Ama bizim adımıza önemli bir galibiyetti. Trabzonspor çıktığı her maça kazanmak için çıkar. Önünde bir kupa varsa eğer buna en büyük adaylardan bir tanesidir. Biz de bugün iyi bir galibiyet aldığımızı düşünüyorum" dedi.

"Hocamız döndüğünde enerji dolu olarak geldi"

Bardhi, "Abdullah Hocamız ile çalışıyor olmaktan dolayı elbette çok mutluyuz. Hocamız döndüğünde enerji dolu olarak geldi. Onun sistemine alışmaya ve onun sistemini sahada en iyi şekilde uygulamaya çalışıyoruz. Her maç daha iyiye gittiğimizi düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Abdullah Avcı: "Bu işler Play Station değil"
Habere Git

Güneş: "Uzun bir süre sonra ilk 11 başlamak önemliydi"

Umut Güneş, "Benim için iyi geçti. Mutluyum, uzun bir süre sonra ilk 11 başlayıp 60-65 dakika süre almak önemliydi. Takım adına güzel bir galibiyet aldığımızı düşünüyorum. Rakibin zor bir rakip olduğunun bilincindeydik. Kupa bizim için önemli. Özgüven açısından da önemliydi. Turu geçmeyi bildik. Şimdi hafta sonu oynayacağımız maça hazırlanacağız" şeklinde konuştu.

"Rekabet her takımda iyi bir şeydir"

Sözlerine devam eden Güneş, "Rekabet her takımda iyi bir şeydir. Oynasam da oynamasam da oynayan kişiyi daha da iyi yapıyorumdur. Ben oynamadığım zaman da aynı şekilde. Bu şekilde ilerlediğimizde güzel şeyler yapabileceğimize inanıyorum" açıklamasını yaptı.

Fountas: "Hedef kupayı kazanabilmek, bunun başlangıcını yaptık"

Fountas, "Hep birlikte aldığımız bu galibiyet için çok mutlu olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Ben de takıma yardımcı olmak isteyenlerden bir tanesiyim. Hem gol attığım için hem de takımın kazandığı için ayrıca mutluyum. Tabii ki takımımızın buradaki hedefi hem galibiyet almak hem de bu işin sonunda da kupaya uzanabilmek. Bunun da başlangıcını yaptık" dedi.

İlgini Çekebilir
Serkan Özbalta: "Bizim için iyi oldu"
Habere Git

"Buradaki herkesi çok seviyorum"

Fountas, "Buradaki her şeyi, takımı, herkesi seviyorum açıkçası. Her şeyim var burada. Mutlu olmak için de her şeye sahibim. Dolayısıyla uzun yıllar burada kalmak benim için mutluluk verici olur. Burada olmaktan dolayı çok mutluyum, buradaki herkesi çok seviyorum" ifadelerini kullandı.

Enis Destan: “Böyle giderse inşallah her şey güzel olacak”

Maçın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Enis Destan ise, hedeflerinin kupa olduğunu kaydederek, “Kupa bizim hedefimiz. Sahaya bunun için çıktık. Galip geldik. Daha fazla da atabilirdik. Bunun eksiklikleri hafta içi çalışarak önümüzdeki maça hazırlanacağız. Öncelikle burada çok maç oynayarak gol krallıkları yaşamak istiyorum. Hocam şans verdiği sürece elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Böyle giderse inşallah her şey güzel olacak” şeklinde konuştu.

Polonya’ya gelişimi için gittiğinin altını çizen Destan, “Polonya’ya gittim. Gelişimim için gittim. Planlı ve programlı bir şeydi. Gelişerek buraya gelip maç oynayabilmekti. Bunu da yavaş yavaş yapıyorum. İnşallah devam edecek. Ayrı bir parantez de Trabzonspor taraftarına. Onları çok seviyorum, onların da beni sevdiğini biliyorum. Bizi desteklemeye devam etsinler” ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler