Trabzonspor, Stefano Denswil'e Yapılan Teklifi Artırdı | Transfer Haberleri

30.05.2022 - 10:20 | Son Güncellenme: 30.05.2022 - 10:30

Trabzonspor transfer haberleri... Süper Lig şampiyonu Trabzonspor, bu sezon başarılı performans sergileyen Stefano Denswil'e yeni sözleşme teklifi yaptı.

Trabzonspor, Stefano Denswil'e Yapılan Teklifi Artırdı | Transfer Haberleri

Trabzonspor, sezon başında İtalya Serie A Ligi ekiplerinden Bologna'dan sezon sonuna kadar kiraladığı ve başarılı bir performans ortaya koyan Stefano Denswil'e yeni sözleşme teklifi yaptı. 

Avcı: "Bizimle kalmasını istiyoruz"

Konuyla ilgili daha önce Hollanda basınına konuşan teknik direktör Abdullah Avcı, “Bizimle kalmasını istiyoruz. Şampiyonlukta önemli katkı sağladı. Ancak kolay bir transfer değil” demişti.

Denswil: "Harika günler geçirdim"

Daha önce geleceğiyle ilgili bir açıklama yapan Denswil ise, "Burada harika günler geçirdim, kalmak istiyorum" demişti. 

1.5 milyon Euro maaş ve imza parası

Bonservisi elinde olan başarılı savunmacı senelik 1.5 milyon Euro maaş talep ederken, imza parası da istemişti. 

Trabzonspor'un son teklifi

61 saat'te yer alan habere göre; Trabzonspor ise daha önce 1.175.00 Euro'luk teklifni 1.300.000 Euro seviyelerine çıkarabileceğini oyuncu tarafına iletti. Bordo Mavili kulüp ise imza parası ödemeye hiç yanaşmıyor.

Beşiktaş da peşinde

Denswil için Beşiktaş ’ın da ilgisi var. Vida ile yollarını ayıran Siyah-Beyazlılar, Denswil’in menajeriyle dirsek temasında.

Stefano Denswil'in performansı

Denswil 2019-2022 sezonun başında 6 milyon karşılığında Club Brügge'dan Serie A ekibi Bologna'ya transfer oldu. Hollandalı stoper bu sezon Trabzonspor formasıyla 29 maçta forma giyerken, 2 asist yaptı. Başarılı futbolcunun güncel piyasa değeri ise 4 milyon Euro.

İlgini Çekebilir
Fırtına'dan stoper bombası! 29 kupalı dünya yıldızı...
Habere Git

Kariyerinde 5 şampiyonluk var


Stoperin yanı sıra sol bekte de forma giyebilen Stefano Denswil Ajax altyasından yetişti. Hollanda ekibinde 2 lig şampiyonluğu yaşayan 29 yaşındaki futbolcu, Club Brugge formasıyla da Belçika'da 3 lig şampiyonluğu kazandı.

Senin için hazırladığımız haberler