Trabzonspor, her yılın 61. gününü Dünya Kasketliler Günü ilan etti

02.03.2022 - 12:09 | Son Güncellenme: 02.03.2022 - 12:20

Trabzonspor Kulübü, teknik direktör Abdullah Avcı'nın her yılın 61. gününü Dünya Kasketliler Günü olarak ilan etti.

Trabzonspor, her yılın 61. gününü Dünya Kasketliler Günü ilan etti

Trabzonspor Kulübü, her yılın 61. gününü "Dünya Kasketliler Günü" ilan ettiğini bildirdi.

Bordo mavili kulübün Twitter hesabından yapılan paylaşımda, "Kasket, bizim için yalnızca bir aksesuar değil, bir duruştur. Nesiller arası bir gelenektir. Teknik direktörümüz Abdullah Avcı'nın bizlere yeniden hatırlattığı şanlı tarihimizdir. Bugünden itibaren her yılın 61. gününü #DünyaKasketlilerGünü ilan ediyoruz. Kutlu olsun." ifadelerine yer verildi.

 

"Başımızın üstünde yeri olan tüm değerlere sahip çıkıyoruz"

Karadeniz ekibinden yapılan ikinci paylaşımda Trabzonspor'da lig şampiyonlukları yaşamış teknik direktör Ahmet Suat Özyazıcı ve Özkan Sümer ile mevcut teknik direktör Abdullah Avcı'nın kasketli görüntülerinin yer aldığı videoya yer verilirken, "Biz Trabzonspor camiası olarak başımızın üstünde yeri olan tüm değerlere sahip çıkıyor; her yılın 61. gününü #DünyaKasketlilerGünü ilan ediyoruz. Başta taraftarlarımız olmak üzere tüm futbolseverleri kasket takarak bu değerlere verdikleri önemi göstermeye çağırıyoruz." ifadeleri kullanıldı.

Abdullah Avcı ile yeniden moda oldu, Trabzonspor satışa çıkardı

Bu arada teknik direktör Abdullah Avcı'nın kullanmasıyla kasketin yeniden moda olmasının ardından Trabzonspor Kulübü taraftarlardan gelen yoğun talep sonrası kulüp logolu kasketler ürederek mağazalarında satışa çıkarmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler