Trabzonspor-Fenerbahçe Maçının VAR Hakemi Açıklandı

İsa Kethüda
24.12.2022 - 09:09 | Son Güncellenme: 24.12.2022 - 12:05

Son dakika haberleri... Süper Lig'in 15. haftasında bu akşam oynanacak olan Trabzonspor-Fenerbahçe karşılaşmasının VAR hakemi açıklandı. İşte detaylar...

Trabzonspor-Fenerbahçe Maçının VAR Hakemi Açıklandı

AJANSSPOR-HABER

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında bu akşam sahasında Fenerbahçe ile karşılaşacak.

Hakem Halil Umut Meler

Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde saat 19.00'da başlayacak karşılaşmayı hakem Halil Umut Meler yönetecek. Meler'in yardımcılıklarını Ceyhun Sesigüzel ve Serkan Çimen yapacak. Dördüncü hakem ise Suat Arslanboğa olacak.

Ligde 23 puanla 7. sırada yer alan bordo-mavililer, 29 puanla lider durumda bulunan sarı-lacivertli takımı yenerek rakibi ile arasındaki puan farkını 3'e indirmek istiyor.

İlgini Çekebilir
Akyazı'da dev maç! Trabzonspor-Fenerbahçe...
Habere Git

Trabzonspor'da 4 eksik

Trabzonspor'da sakatlıkları bulunan Stefano Denswil, Serkan Asan, Dorukhan Toköz, bu maçta forma giyemeyecek. Sakatlığı düzelen Bruno Peres ise lisansı olmadığı için takımda yer alamayacak.

Ziraat Türkiye Kupası'nda İstanbulspor'u 3-1'lik skorla geçerek son 16'ya kalan Fenerbahçe, ligde de zorlu ekip Trabzonspor'u yenip yoluna lider pozisyonunun koruyarak devam etmek istiyor.

Fenerbahçe'de eksik oyuncular

Fenerbahçe ligde 13 maç sonunda 29 puanla lider konumunda bulunuyor. Geçen yılın şampiyonu Trabzonspor ise 23 puanla 7. sırada yer alıyor. Portekizli teknik direktör Jorge Jesus yönetimindeki sarı-lacivertlilerde sakatlıkları bulunan Joao Pedro, Arda Güler ve Alioski, bu maçta forma giyemeyecek. Altay Bayındır ise maç kadrosunda yer aldı.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'da Dursun Özbek'ten operasyon! Görevden alındı
Habere Git

Trabzonspor-Fenerbahçe maçının VAR hakemi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Trabzonspor ile Fenerbahçe arasındaki maçı yönetecek VAR hakemini açıkladı.

İşte maçın VAR hakemi:

  • VAR: Alper Ulusoy
  • AVAR: Serkan Tokat
Senin için hazırladığımız haberler