Ajansspor

Trabzonspor - Galatasaray maçı: Uğurcan Çakır sahaya çıktı, çalan şarkı gündem oldu

Editör: Orhan Gülek

Son Güncelleme /

Trabzonspor ile Galatasaray arasındaki derbi öncesinde Papara Park’ta dikkat çeken anlar yaşandı. Eski Trabzonspor kalecisi Uğurcan Çakır ısınmak için sahaya çıkarken, Galatasaraylı kalecilerin zemine gelmesiyle stadyumda göndermeli bir şarkı çaldı.

Trabzonspor - Galatasaray maçı: Uğurcan Çakır sahaya çıktı, çalan şarkı gündem oldu
Haberin Kaynağı:
Ajansspor
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 38 sn
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş

Trabzonspor ile Galatasaray arasındaki derbi öncesinde Papara Park’ta dikkat çeken anlar yaşandı. Eski bordo-mavili kaleci Uğurcan Çakır’ın ısınmak için sahaya çıkışı, taraftar tepkilerine ve göndermeli bir şarkıya sahne oldu.

TRABZONSPOR'DAN UĞURCAN'A GÖNDERME

Galatasaray kalecileri ısınmaya çıkarken tribünlerdeki atmosfer bir anda hareketlendi. Trabzonspor’un eski file bekçisi Uğurcan Çakır, Galatasaray formasıyla Papara Park zeminine adım attığında taraftarlar kendisine tepki gösterdi. Galatasaraylı kalecilerin sahaya çıkmasıyla birlikte stadyum hoparlörlerinden “Katıla Katıla” şarkısı çalındı. Bu seçim, eski takımına karşı oynayan Çakır’a yönelik bir gönderme olarak yorumlandı.

Uğurcan Çakır
Uğurcan Çakır

''SEZONUN EN İYİ KALECİSİ GELİYOR''

Trabzonspor’un yeni kalecisi Andre Onana sahaya çıktığında ise hoparlörlerden “Süper Lig’in en iyi kalecisi geliyor” anonsu yapıldı. Bu anons da derbi öncesi gerilimi artıran detaylardan biri oldu.

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...