Trabzonspor genç yıldıza imzayı attırdı! Poyraz Efe Yıldırım kimdir?

Cem Ergün
12.04.2024 - 14:03 | Son Güncellenme: 12.04.2024 - 14:47

Trabzonspor'da iç transferde yeni bir gelişme yaşandı. Bordo-mavili ekip, U19'da forma giyen genç yıldız adayı Poyraz Efe Yıldırım ile yeni sözleşme imzaladı.

Trabzonspor genç yıldıza imzayı attırdı! Poyraz Efe Yıldırım kimdir?

AJANSSPOR HABER

Kuzey Anadolu.Net'te yer alan habere göre Trabzonspor, U19'da forma giyen ve başarılı bir sezona imza atan 19 yaşındaki santrforu Poyraz Efe Yıldırım ile yeni bir sözleşme imzaladı. İşte detaylar...

4 yıllık yeni sözleşme

Fırtına'nın, sözleşmesi 2025 yılında sona erecek olan Poyraz Efe Yıldırım ile 4 yıllık yeni bir sözleşme konusunda anlaşmaya vardığı belirtildi. Buna göre genç yıldızın kontratı 2028 yılına dek uzamış oldu.

Süper Lig'de ağları havalandırdı

Poyraz Efe Yıldırım, bu sezon Trabzonspor A takımıyla 3 maçta forma giydi. 2005 doğumlu futbolcu Süper Lig'de, Trabzonspor'un Kasımpaşa'yı ağırladığı maçta 1 gol atmayı başarmıştı. Bordo-mavililer o maçta rakibine 3-2 mağlup olmuştu.

İlgini Çekebilir
Trabzonspor'da transfer hedefi Arjantinli yetenek!
Habere Git

Poyraz Efe Yıldırım'ın U19 rakamları

Trabzonspor'un U19 takımında da bu sezon 15 maça çıkan Poyraz Efe Yıldırım, 13 gol atarken 2 de asist yapmayı başardı.

İlgini Çekebilir
Akyazı'da Fırtına öncesi sessizlik! İşte Avcı'nın planı
Habere Git

Poyraz Efe Yıldırım kimdir?

Poyraz Efe Yıldırım, 15 Ocak 2005 tarihinde Artvin'de dünyaya geldi. 11 yaşına kadar tenis ile ilgilenen Yıldırım, daha sonrasında Artvin'deki bir amatör futbol takımının antrenmanlarına katıldı ve futbol ile tanıştı. Önce Rizespor tarafından keşfedilerek altyapıya dahil olan genç futbolcu, burada Trabzonspor'un ilgisini çekti ve 2018 yılındı bordo-mavili kulübe transfer oldu.

Senin için hazırladığımız haberler