Trabzonspor Giresunspor maçının ardından Orhan Ak konuştu! Kader...

Orhan Gülek
19.01.2022 - 22:40 | Son Güncellenme: 19.01.2022 - 22:46

Süper Lig'in 22. haftasında Giresunspor ile 1-1 berabere kalan lider Trabzonspor'da yardımcı antrenör Orhan Ak, maç sonu açıklamalarda bulundu. İşte detaylar

Trabzonspor Giresunspor maçının ardından Orhan Ak konuştu! Kader...

AJANSSPOR - HABER

TFF Süper Lig'de Trabzonspor, Giresunspor ile karşı karşıya geldi. İlk yarısı sessiz geçen maçta goller ikinci yarıda geldi. Umut Nayır'ın 68'de attığı gole 78'de Cornelius karşılık verdi. 90+5'te Bakasetas penaltı kaçırdı. Tekrar edilen penaltıda Bakasetas'ın penaltısını yine Okan Kocuk kurtardı.

Karşılaşma sonrası Trabzonspor Yardımcı Antrenörü Orhan Ak, açıklamalarda bulundu

"İlk yarı bizim istediğimiz gibi bitmedi"

Karşılaşmada gol atılacak dakikalarda golü yemelerini eleştiren Trabzonspor Yardımcı Antrenörü Orhan Ak, "Gerçekten çok zor bir maç olacağını konuşmuştuk, öyle de oldu. Giresunspor takım savunmasını çok ciddi yapan bir takım. Biz özellikle ilk yarı istediğimiz oyunu oynayamadık. Topun hızını hızlandırmadık. Özellikle Giresunspor kenar ortalarıyla yüzde 30 vurduran bir takım, başarılı olan bir takım. İlk yarı bizim istediğimiz gibi bitmedi. İkinci yarı daha coşkulu oynadık. Geriye düşmemize rağmen gol atacağımız dakikalarda golü yememiz biraz bizi oyun düşürdü ama tekrar oyuna döndük. 90+'da çok ciddi fırsat geldi ama futbol olasılık oyunudur, kolay değil. Kader de bu da var mış. Onu kullanamadık." ifadelerini kullandı.

"Bakasetas oyunun tamamında devamlı sorumluluk alan biri"

Maçın son dakikasında gelen penaltı kararını ve Bakasetas'ın kaçırmasına da değinen Ak "Açıkçası o dakikalarda oyuncuya insiyatif veriyorsunuz. Şu da bir gerçek; bazı oyuncular vardır, oyunun içinde bazen kaybolabilir. Bakasetas oyunun tamamında devamlı sorumluluk alan, oyunun içine girmeye çalışan, özellikle ilk yarı. Uzatmada bir penaltı yakalamışsın, tekrar o cesareti kendisinde bulmak önemli bir şey. Ama kısmet bu. Kalecinin de çok ciddi başarısı var. Onları da tebrik ediyorum." dedi.

İlgini Çekebilir
Trabzonspor'a geçit vermeyen Okan Koçuk, maç sonu 'penaltı sırrını' açıkladı
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler