Trabzonspor, Gökcan Kaya'ya transfer teklifi yaptı! Resmi açıklama geldi...

15.12.2020 - 15:16 | Son Güncellenme: 15.12.2020 - 15:25

Son dakika Trabzonspor transfer haberleri... Trabzonspor'da transfer çalışmaları başladı. Karadeniz ekibi orta saha rotasyonunu artırmak için transfere yöneldi ve gündemine Tuzlaspor'un gurbetçi futbolcusu Gökcan Kaya'yı aldı. Tuzlaspor'dan Gökcan Kaya'nın Trabzonspor'a transferi hakkında son dakika açıklaması geldi. Trabzonspor, Tuzlaspor'dan Gökcan Kaya'ya transfer teklifi yaptı mı? İşte tüm detaylar...

Trabzonspor, Gökcan Kaya'ya transfer teklifi yaptı! Resmi açıklama geldi...

Tuzlaspor Teknik Direktörü Taner Taşkın, Gökcan Kaya'nın Trabzonspor'a transferi hakkında açıklama yaptı.

Taşkın, Trabzonspor'dan Gökcan Kaya için transfer teklifi geldiğini söyledi.

"Gökcan Kaya şu anda rahatlıkla Süper Lig'de oynayabilecek bir seviyede"

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Taner Taşkın, "Gökcan Kaya'nın gelişimi için çok çaba sarf ettik. Gökcan'ı şu anda 10 numara pozisyonunda oynatıyoruz, Gökcan klasik bir 10 numara değil, merkezde delici pozisyonda oynuyor ve hücum hattına katkı sağlıyor. Gökcan Kaya şu anda rahatlıkla Süper Lig'de oynayabilecek bir seviyede. 

"Gökcan için Trabzonspor'dan transfer teklifi var"

Gökcan için Trabzonspor'dan transfer teklifi var. Gökcan'a sadece Trabzonspor'un değil Süper Lig'den diğer takımlarından da ilgisi var. Gökcan gibi bir oyuncuyu kaybetmek istemem. Fakat kulüp menfaatleri doğrultusunda transferi olabilir. Gökcan bizim emek verdiğimiz bir oyuncu. Gökcan iyi yerlerde olursa biz gurur duyarız. Gökcan'ın da önünü kesmem." ifadelerini kullandı.

'Stadyum ve tesis sorunu çözülmedi'

Tesis ve stadyum probleminden bahseden Taşkın, "Stadyum ve tesis sorunumuz henüz çözüme kavuşmadı. Keçiörengücü maçımızı Vefa Stadyumu'nda oynadık. İç saha avantajımız yok. Bize her yer deplasman. Sakatlıklarımız arttı bunun sebebi de hafta içerisinde balçık gibi bir sahada antrenman yapıyoruz" dedi.

Philipp'e övgü dolu sözler

Kaleci Philipp Alexander Angeler'in Türk statüsünde oynadığını belirten Taner Taşkın, "Philipp Alexander Angeler'in annesi Türk, babası da Avusturyalı. Philipp'i Ofspor'dan transfer etmiştik. Philipp gelecek vadeden bir kaleci, önümüzdeki yıllar mutlaka Süper Lig'de oynayacaktır." diye konuştu.

'En büyük kaygımız sakatlık ve koronavirüs'

Gençlerbirliği ve Adana Demirspor maçında hedeflerinin 3 puan olduğunu söyleyen Taşkın, "Kupada Gençlerbirliği maçını kazanmak ve bir üst tura yükselmek istiyoruz. Adana Demirspor'un almış olduğu kararlar var. O kararlar da onları ilgilendiriyor. Adana Demirspor deplasmanından 3 puanla dönmek istiyoruz. Kadro derinliğimizde sıkıntılar var. Gençlerbirliği ve Adana Demirspor maçları öncesinde en büyük kaygımız sakatlık ve koronavirüs salgını" açıklamasında bulundu.

Gökcan Kaya kimdir?

1995 yılında Danimarka'da dünyaya gelen Gökcan Kaya, Randers FC U19 ve Hobro takımlarının formasını giymiştir. Gökcan Kaya, 2016-2017 sezonunda Manisaspor'a transfer olmuştur. Gökcan Kaya, 2016-2017 sezonun devre arasında Tuzlaspor'a transfer olmuştur. Danimarka U 21 milli takımına davet edilen Gökcan Kaya Türkiye A Milli takımını tercih etmiştir.

1 gol 4 asist

Tuzlaspor'da bu sezon 10 maça çıkan 1 gol, 4 asistlik performans gösteren 25 yaşındaki oyuncunun kulübüyle 2023'e kadar kontratı bulunuyor.

Senin için hazırladığımız haberler