Trabzonspor'da Ahmet Ağaoğlu, Fenerbahçe maçı sonrası konuştu

Orhan Gülek
24.12.2022 - 22:57 | Son Güncellenme: 24.12.2022 - 23:07

Süper Lig’in 15. haftasında oynanan maçta lider Fenerbahçe’yi sahasında 2-0 mağlup eden Trabzonspor'da başkan Ahmet Ağaoğlu maç sonu değerlendirmede bulundu.

Trabzonspor'da Ahmet Ağaoğlu, Fenerbahçe maçı sonrası konuştu

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig’in 15. haftasında oynanan maçta Trabzonspor lider Fenerbahçe’yi sahasında 2-0 mağlup etti. Dünya Kupası dönüşü ligdeki ilk derbi heyecanında Trabzonspor ezeli rakibini devirip 3 puanın sahibi oldu.

40 bin kişilik seyirci desteği ile Fenerbahçe’nin karşısına çıkan son şampiyon Maxi Gomez ve Trezeguet’in golleriyle zafere ulaştı. Karşılaşma sonrası Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu açıklamalarda bulundu.

Sarı-Lacivertliler'e farkı 3 puana indirerek 'Zirve yarışında ben de varım' diyen Karadeniz ekibinde Başkan Ahmet Ağaoğlu 3 puanın ardından şu ifadeleri kullandı:

"Güzel galibiyet oldu"

"Ağır bir enfeksiyon geçirdiğim için sesim kısık. Güzel galibiyet oldu. Taraftarımıza teşekkür ediyorum. Eğer zirve diye bir yarış var ise Trabzonspor her zaman bu yarışın içinde olur."

"Taraftar gücümüz maça ağırlığını koydu"

Bordo mavili taraftara ayrı bir parantez açan Trabzonspor'un patronu, "Taraftarlarımız yaratılmaya çalışılan olumsuz algılarla tahriklere kapılmadan, 100 dakika boyunca takımımızı desteklediler. Geçen seneki 12. adam taraftar gücümüz maça ağırlığını koydu. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Hocamız Abdullah Avcı, teknik heyet ve emeği geçen herkesi kutluyorum." dedi.

"3 puan çok fazla anlam ifade etmez"

Şampiyonluk için sıradaki maçlara bakmaları gerektiğinin altını çizen Ağaoğlu, "Bu sadece kazanılmış bir maç. Fatih Karagümrük maçını kazanmadığımız takdirde bu 3 puan çok fazla anlam ifade etmez. Aynı ciddiyetle devam etmeliyiz." dedi.

Fırtına'dan 32 maçlık yenilmezlik serisi

Karadeniz ekibi, bu sezon ligde taraftarı önünde çıktığı 6 maçta 3 galibiyet 3 beraberlik elde etti. Bordo-mavililer Fenerbahçe’yi de devirerek iç sahada 32 maçlık yenilmezlik serisi yakaladı.

Fark 3'e indi

Bu sonucun ardından Trabzonspor puanını 26’ya çıkardı ve 29 puanda kalan Fenerbahçe ile farkı 3 puana indirdi. Gelecek hafta Fenerbahçe Hatayspor ile sahasında karşı karşıya gelecek. Trabzonspor ise Karagümrük deplasmanına çıkacak.

Senin için hazırladığımız haberler