Trabzonspor, İngiliz oyuncuyu kiralamak istiyor

28.09.2020 - 17:11 | Son Güncellenme: 28.09.2020 - 17:25

Trabzonspor son dakika transfer haberleri... TFF Süper Lig ekibi Trabzonspor, Jake Clarke-Salter'i transfer etmek istiyor. Jake Clarke-Salter kimdir? Hangi takımda forma giyiyor? İşte detaylar...

Trabzonspor, İngiliz oyuncuyu kiralamak istiyor

İsa KETHÜDA - AJANSSPOR

Son olarak Benik Afobe ve Lewis Baker'i kadrosuna katan Trabzonspor, İngiliz savunma oyuncusu Jake Clarke-Salter'i transfer listesine aldı. 

Fırtına, Jake Liam Clarke-Salter'i istiyor

Goal'den Nizaar Kinsella'nın haberine göre; Karadeniz temsilcisi, Chelsea'de forma giyen 23 yaşındaki savunma oyuncusu Jake Liam Clarke-Salter'i kiralık olarak kadrosuna katmak istiyor. Ayrıca, Clarke-Salter'i Belçika Ligi takımlarından Club Brugge'un da istediği ve oyuncunun yakında kararını vereceği belirtildi.

Birmingham'da kiralık oynadı

Kulübüyle olan sözleşmesi 2022 yılına kadar devam eden Jake Liam Clarke-Salter, Chelsea U23 takımında forma giyiyor. Geçen sezon Birmingham takımında kiralık olarak forma giyen İngiliz oyuncu, çıktığı 23 maçta 1 gol ve 1 asist kaydetti. 

İngiltere U21 formasını giyiyor

İngiltere U21 formasını da 12 kez giyen 23 yaşındaki oyuncu 1 gol ile oynadı.

Vitor Hugo defteri kapandı

Öte yandan bordo-mavili takım Brezilya Serie A Ligi ekiplerinden Palmeiras'ta forma giyen savunma oyuncusu Vitor Hugo transferinden de vazgeçti.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler