Trabzonspor istiyordu! Takımdan ayrılıyor...

24.08.2024 - 22:58 | Son Güncellenme: 24.08.2024 - 23:08

Transfer haberleri. İngiltere Championship takımlarından Burnley teknik direktörü Scott Parker, Wout Weghorst'un geleceği hakkında açıklamalar yaptı.

Trabzonspor istiyordu! Takımdan ayrılıyor...

AJANSSPOR-HABER

İngiltere Championship Ligi ekiplerinden Burnley teknik direktörü Scott Parker, Trabzonspor'un transfer listesinde yer alan Wout Weghorst'un geleceği hakkında açıklamalarda bulundu.

"Dara O'Shea ayrılacak"

Burnley'in deplasmanda Sunderland'a 1-0 yenildikleri karşılaşma sonrası konuşan Parker, "Dara O'Shea ayrılacak, bu yüzden kadroda yoktu. Transferi henüz bitmedi. Bu yüzden hangi takıma gideceğini açıklandığında göreceksiniz" dedi.

Dara O'Shea'nin ismi son günlerde sıklıkla Ipswich Town, Wolverhampton ve Brentford'la anılıyordu.

Wout Weghorst açıklaması

Sunderland maçı kadrosuna dahil edilmeyen Manuel Benson ve Wout Weghorst hakkında da konuşan Parker, "Kulüpten ayrılacaklarını düşünüyorlar ve bu yıl durumlarını bu şekilde ifade ediyorlar. Onları kadroya almayarak en iyi kararı verdiğimi düşünüyorum" diyerek sözlerini tamamladı.

Trabzonspor dışında Ajax'ın da transfer listesinde yer alan Hollandalı yıldız Wout Weghorst'un Burnley ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025 yılına kadar devam ediyor.

Burnley performansı

İngiliz kulübüyle 22 karşılaşmaya çıkan 32 yaşındaki forvet oyuncu, 2 gol ve 3 asistlik performans sergiledi.

Senin için hazırladığımız haberler