Oflu Pereira Trabzon'dan ayrıldı

25.01.2021 - 16:04 | Son Güncellenme: 25.01.2021 - 16:13

Son dakika Trabzonspor haberleri... TFF Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor, Portekizli oyuncu Joao Pereira ile yollarını ayırdığını açıkladı. İşte detaylar...

Oflu Pereira Trabzon'dan ayrıldı

AJANSSPOR-HABER

Trabzonspor, Joao Pereira ile yollarını karşılıklı anlaşarak ayırdığını Kamu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

Karşılıklı anlşaılarak yollar ayrıldı

KAP'tan yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcumuz Joao Pereira nın, 01.06.2020 başlangıç ve 31.05.2021 bitiş tarihli profesyonel futbolcu sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilmiştir. Yapılan fesih anlaşmasına istinaden, oyuncunun sezon sonuna kadar olan hak edişleri, ay bazında, kulübümüz tarafından ödenecektir" ifadeleri kullanıldı.

Pereira'nın Trabzonspor kariyeri

2017 yılında Sporting Lizbon'dan Trabzonspor'a transfer olan 36 yaşındaki sağ bek oyuncu, çıktığı 122 maçta 3 gol ve 19 asist kaydetti.

Türkiye Kupası'nı kazandı

Portekizli oyuncu bordo-mavili takım ile geçen sezon Türkiye Kupası'nı kazanma başarısı göstermişti.

Trabzonspor'dan teşekkür plaketi

Trabzonspor, 3,5 yıldır futbol takımda forma giyen ve son dönemde kaptanlık görevini üstlenen Joao Pereira ile karşılıklı olarak sonlandırılan sözleşmenin ardından kendisine teşekkür plaketi verdi.

Genel Sekreter Ömer Sağıroğlu plaket takdiminin ardından yaptığı konuşmada, “Kulübümüze verdiğin hizmetlerden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Saha içinde ve saha dışındaki duruşunla, futbolcularımıza örnek oldun. Tüm emeklerin için teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

Sağıroğlu, Pereira’ya oğlu Gabriel adına hazırlanan 47 numaralı formayı ve eşi Natacha Esmail için Trabzon’a özgü telkâri hediye etti.

Trabzonspor ile yollarını ayıran João Pereira, veda mesajı da yayınladı. Tecrübeli futbolcu, sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

''Elveda demenin vakti geldi!!
Bu şehre ve bu kulübe geldiğimden beri, o en zor gün geldi.
Ben beklemeden geldi.
Böyle bir şeye hazırlıklı olmadan geldi.
Geldi ve beni de hazırlıksız yakaladı.
Hiç hayal etmediğim ve düşünmediğim bir şekilde geldi.
Ama olan şu ki, o gün geldi.
Mutlu sonla bitmemiş 4 yıllık bir aşk hikayesiydi.
Adanmışlık, çalışma, savaş, profesyonellik, karakter, dürüstlük, özdeşleşme ve daha birçok şeyle geçen ve tamamlanmamış bir 4 yıllık süreçti.
Geldiğimiz ilk günden itibaren bana ve aileme her şeyini veren bu kulübe kalbimin en derinliklerinden teşekkür etmek istiyorum.
Beraber mücadele etmemiş olsak asla bu başarıları yakalayamamış olacağım takım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.
Benim en iyi şartlarda sahada olabilmem için çaba gösteren sağlık ekibimize teşekkür ediyorum.
Aşçılarımızdan, çim ile ilgilenen kardeşlerimize kadar, bana hep saygıyla davranmış ve her gün daha iyi olabilmemiz için mücadele etmiş kulübün tüm çalışanlarına teşekkür ediyorum.
Bu zorlu süreçte, durumun çözülebilmesi için ellerinden geleni yapan tüm yöneticilerimiz ve başkanımıza teşekkür ediyorum.
Son ve en önemli olarak, 4 yıl boyunca, kendim ve ailem adına, bize gösterdikleri saygı ve sevgi için tüm Trabzonspor taraftarlarına teşekkür ediyorum. Sizler sayesinde Trabzon her zaman bizim evimiz olarak kalacak. Biz üçümüz, ben, Natacha ve Gabriel, bu şehri ve bu şehrin tüm insanlarını her zaman kalbimizde taşıyacağız. 
Tekrar buluşacağız''

Senin için hazırladığımız haberler