Trabzonspor kara rağmen çalıştı

22.12.2021 - 19:03 | Son Güncellenme: 22.12.2021 - 19:11

Süper Lig'de Trabzonspor, Medipol Başakşehir ile karşılaşıyor. Lider, maça hazırlanıyor. Peki Trabzonspor-Başakşehir maçı ne zaman, nerede oynanacak?

Trabzonspor kara rağmen çalıştı

Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında Trabzonspor, Medipol Başakşehir ile karşılaşacak. Karadeniz ekibi zorlu mücadele öncesi çalışmalarına devam etti.

Yoğun kar yağışı ile birlikte Teknik Direktör Abdullah Avcı liderliğinde yapılan antrenmda, oyuncular iki grup halinde çalıştı. Birinci grupta yer alan oyuncular rejenerasyon çalışması gerçekleştirirken, diğer oyuncular ise dinamik ısınma hareketlerinin ardından 5’e 2 çalışmaları gerçekleştirdi. İdman, rondo ve dayanıklılık çalışmaları sonrasında çift kale maç ile noktalandı.

Yarını izinli olarak geçirecek olan bordo-mavili takım Cuma günü yapacağı antrenmanla Başakşehir maçı hazırlıklarını sürdürecek.

Ligin zirvesinde kritik karşılaşma

Süper Lig'de ilk yarının son haftası kritik bir mücadeleye sahne olacak. 45 puan ile lider Trabzonspor, 32 puan ile 3. sırada yer alan Medipol Başakşehir'i ağırlayacak.

Trabzonspor, geride kalan 18 haftada 36 gol atarken, kalesinde 14 gol gördü. Medipol Başakşehir ise 29 kez fileleri havalandırırken, 19 gole engel olamadı.

Trabzonspor-Medipol Başakşehir maçı ne zaman ve nerede oynanacak?

Trabzonspor-Medipol Başakşehir karşılaşması, 25 Aralık Cumartesi günü, saat 19.00'da oynanacak. Mücadeleye, Medical Park Stadyumu ev sahipliği yapacak.

Senin için hazırladığımız haberler