Trabzonspor, Trezeguet için kesenin ağzını açtı

29.06.2022 - 09:34 | Son Güncellenme: 29.06.2022 - 10:48

Nwakaeme'nin yerini doldurmak için Mısırlı yıldızı Trezeguet'i gündemine alan Trabzonspor, bu transferi bitirmek için kesenin ağzını açtı. Detaylar haberimizde...

Trabzonspor, Trezeguet için kesenin ağzını açtı

Anthony Nwakaeme ile yeni sözleşme konusunda anlaşma sağlayamayan ve yollarını ayıran Trabzonspor, Nijeryalı yıldızın yerini ülkemizde Kasımpaşa ve Başakşehir'de forma giyen Mısırlı futbolcu Trezeguet ile doldurmak istiyor. 

Dondurulan görüşmeler yeniden başladı

Yıldız futbolcuyla bir süredir devam ettiği transfer görüşmelerini Mısırlı yıldızın yüksek ücret talebi nedeniyle donduran Karadeniz ekibi yeni bir adım attı.

Trezeguet'e 2.2 milyonluk yeni teklif

Fanatik'te yer alan habere göre; Bordo mavili yönetim, Trezeguet'ye yıllık ücret ödemesinde yeni bir teklif sunduğu öğrenildi. Karadeniz ekibi 27 yaşındaki oyuncuya takım içindeki en yüksek ücreti teklif ettiği ve yıllık 2.2 milyon Euro önerdiği bildirildi.

İlgini Çekebilir
Trabzonspor'dan dev sponsorluk anlaşması!
Habere Git

700 bin Euro'su bonus

Oyuncunun istediği rakama çıkan Trabzonspor'un 2.2 milyon Euro'nun bir kısmını bonus olarak teklif ettiği bildirildi. Takım içinde en yüksek ücreti alan isim olan Hamsik'te olduğu gibi Karadeniz ekibinin, Trezeguet'ye de 1.5 milyon Euro ücret ile birlikte, 700 bin Euro'su bonuslardan oluşan bir paket ilettiği ve cevabı beklemeye geçtiği öğrenildi. 

Bonservisine 3 milyon Euro

Trabzonspor'un, oyuncunun bonservisini elinde bulunduran İngiltere Premier Lig temsilcisi Aston Villa'yla 3 milyon Euro bonservis bedelinde anlaşmaya yakın olduğu kaydediliyor.

Trezeguet'nin Başakşehir performansı

İngiltere Premier Lig takımlarından Aston Villa'dan devre arasında Spor Toto Süper Lig'e Medipol Başakşehir ile formasıyla geri dönüş yapan 27 yaşındaki Trezeguet, 13 maçta ortaya koyduğu 6 gol ve 3 asistlik performansıyla yeniden transferin gözdesi haline geldi.

Mahmoud Trezeguet kimdir?

1 Ekim 1994 tarihinde Mısır'da dünyaya geldi. Kariyerine El Ahly'de başlayan Trezeguet 2015'te Belçika ekibi Anderlecht'e transfer oldu. 2017'de Kasımpaşa'nın yolunu tutan Mısırlı futbolcu, İstanbul ekibinde başarılı bir performansa imzasını atmasıyla 2019'da Aston Villa'ya transfer oldu. İngiliz temsilcisi Mısırlı yıldız için Kasımpaşa'ya 10 milyon euro bonservis bedeli ödedi. Trezeguet'nin Aston Villa ile olan sözleşmesi 2023'te sona eriyor.

Senin için hazırladığımız haberler