Trabzonspor 'Kral Çıplak' dedi

26.11.2018 - 13:17 | Son Güncellenme: 26.11.2018 - 10:17

Trabzonspor Ünal Karaman ile son 10 yılda ilk kez gerçekten bir öze dönüş yaşıyor. Fenerbahçe ise kendisini inkara devam ediyor. Cocu ile olmadı yardımcısı ile acaba mı? O da olmadı. Trabzonspor deplasmanına çift forvet ve zayıf bir orta saha ile çıkarsanız ve bunu 45 dakika boyunca sinema seyreder gibi izlerseniz 2-1 az bile.

Trabzonspor elindeki doğruların hepsini yaparken Fenerbahçe'de 2 aydır oynamayan Mehmet Topal, gol dışında oyunda olmayan Frey, beceriksizliği tescilli Slimani, ne yaptığını bazen kendisi bile anlamayan Ayew ile maça tutunmaya çalışınca ortaya da ezik bir futbol çıktı. Maç 2-1 bitse de Trabzonspor biraz becerikli olsa skor en az 3 farklı olurdu.

Fenerbahçe İçin Kurtuluş Formülü

Ali Koç yönetimine bankacı, hukukçu başta olmak üzere kendi alanında Türkiye'nin en iyilerini topladı ama tek eksiği futbolu konuşacağı tartışacağı kararlarında yardımcı olabilecek birilerini almadı. Koç Futbol konuşacak ise Comolli son kişi olmalı.

1-Comolli acil olarak gönderilmeli. Getirdiği futbolcuların hepsi fiyasko.

2-Valbuena'yı takıma mone etmek dışında ezberden çıkamayan Koeamn gönderilip takımın başına bir yerli Hoca gelmeli. Ersun Yanal birinci seçenek olmalı. Hadi olmadı Türkiye ve Fenerbahçe gerçeklerine yakın bir yerli isim başa getirilmeli.

3-Devre arasında Slimani, Ayew gibi kiralık safralardan kurtulunmalı. Zararın neresinden dönsen kardır.

4-''Bu takım geçen seneden kalitesiz'' dediği için kadro dışı kalan isimler affedilmeli. Doğruları söyleyen 9 köyden kovulmamalı. Uslup sorunu yaşanmışsa son uyarıyı yaparsın ve son bir şans verirsin.

5-Deve arasında elbette muhteşem transferler yapılmaz ama iyice araştırılıp en azından iki kaliteli oyuncu takıma katılmalı.

6- Başta Barış olmak üzere kadrodaki genç oyuncular takımda yer almalı. Bundan daha kötüsü olmazdı zaten. Bari gençler kazanılsaydı. Hem posası çıkmış oyuncuları izleyip hem de kötü futbol ve sonuçlara katlanmak taraftarı deli ediyor. Yarın gurur duyulacak bir takım kurulacak ise bunun temeli gençler olacaktır. Fatih Terim, Şenol Güneş, Ünal Karaman'ın yaptığını ne Cocu ne de Koeman yapabildi. Gençlere şans verilip umut vaad etmeyenlerde ayıklanmalı.

Bu maddeler uygulanır ise Fenerbahçe bu sezonu gençleri kazandığı bir sezon olarak yeniden yapılanma olarak adlandırır. Ve sezonu ilk beşte bitrirse de bu başarı olur. Yok eğer bu bilinçsiz debelenme devam ederse Fenerbahçe'nin gelecek senesi de kaybedilir.

Senin için hazırladığımız haberler