Trabzonspor maçı öncesi Fenerbahçe'de Enner Valencia sakatlandı

Feride Kara
28.02.2022 - 22:13 | Son Güncellenme: 28.02.2022 - 23:40

Süper Lig'in 27. haftasının kapanış mücadelesinde Fenerbahçe deplasmanda Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup ederken Trabzonspor maçı öncesinde Valencia sakatlandı

Trabzonspor maçı öncesi Fenerbahçe'de Enner Valencia sakatlandı

Süper Lig'de 27. haftanın kapanış karşılaşmasında Fenerbahçe Kasımpaşa ile karşı karşıya gelirken uzatma dakikalarında Szalai'nin golü Sarı-Lacivertliler'e galibiyeti getirdi. Ayrıca bu hafta atılan 44 gol Süper Lig tarihinin en çok gol atılan haftası olarak tarih geçti.

90. dakikada oyuna dahil oldu

Kasımpaşa karşısında durum 1-1 iken sarı-lacivertlilerde Enner Valencia, 90. dakikada Miha Zajc'ın yerine oyuna dahil oldu. Szalai'nin attığı golde ceza sahası içinde rakibine dokunduğu iddia edilen Valencia'nın pozisyonuna Kasımpaşa uzun süre itiraz etti ancak hakem Mete Kalkavan golü verdi. 

İlgini Çekebilir
Süper Lig'de rekor! Dört dörtlük hafta!
Habere Git

Sakatlanarak oyuna devam edemedi

Golün ardından sakatlanan Enner Valencia ayağının üstüne basmadığını görüldü oyuna devam edemedi. Valencia'nın haftaya oynanacak Trabzonspor maçında oynayıp oynayamayacağı yapılacak kontrollerin ardından belli olacak. Valencia Fenerbahçe formasıyla bu sezon 10 gol ve 5 asistle takımına katkıda bulundu.

Senin için hazırladığımız haberler