Trabzonspor maçında Fenerbahçe'nin yüzünü güldüren tek gelişme!

Cüneyt Muharremoğlu
25.12.2022 - 10:19 | Son Güncellenme: 25.12.2022 - 10:34

Fenerbahçe, Trabzonspor'a 2-0 yenilirken kötü oyun ve kaybedilen 3 puan eleştiri konusu oldu. Sakatlıktan dönen Altay Bayındır'ın performansı ise parmak ısırttı.

Trabzonspor maçında Fenerbahçe'nin yüzünü güldüren tek gelişme!

AJANSSPOR HABER

Fenerbahçe, Dünya Kupası arasından sonra çıktığı Trabzonspor deplasmanında kötü oynayarak 2-0 mağlup oldu. Miguel Crespo'nun kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kalan sarı lacivertliler Maxi Gomez ve Trezequet'in gollerine engel olamadı. Farkın daha büyük olmasınıysa sakatlıktan dönen Fenerbahçe kalecisi Altay Bayındır önlendi. 

Bel ağrısı nedeniyle hazırlık kampını kaçırdı

Fenerbahçe kaptanı Altay Bayındır, belindeki ağrı nedeniyle bir tedavi programına girmiş ve Dünya Kupası arasındaki hazırlık döneminin büyük bölümünü kaçırmıştı. Hatta oynanan 4 hazırlık ve İstanbulspor Türkiye Kupası maçında kaleyi İrfan Can Eğribayat ile Ertuğrul Çetin korudu.

Sakatlığını atlattı, 11'e döndü

Fenerbahçe kalecisi geçen hafta antrenmanlara başladı. Teknik direktör Jorge Jesus'un onu Trabzon deplasmanına götüreceği bile son anda belli oldu. Jesus, kritik Trabzonspor maçında kaleyi sakatlıktan yeni çıkan Altay Bayındır'a emanet etti.

İlgini Çekebilir
Olay sözler: Yenilginin bir numaralı sorumlusu Jesus!
Habere Git

Altay Bayındır Jesus'un yüzünü kara çıkarmadı

Altay Bayındır ise oynadığı futbolla takımını ayakta tutan isim oldu. İlk yarıda ofsayt olsa da kalesine gelen iki kritik şutta başarılı kurtarışlar yapan ancak istatistiklere yansımayan Altay Bayındır ikinci yarı kalesinde adeta devleşti.  

Trabzonspor'a karşı 5 kurtarış yaptı

Maç 0-0 devam ederken Edin Visca'yla karşı karşıya kalan milli kaleci, yerden giden topu çelmeyi başardı. 24 yaşındaki kaleci, iki gol yemesine rağmen 5 net kurtarış yaptı. Altay Bayındır'ın performansı Trabzonspor maçında sarı lacivertlileri sevindiren tek gelişme oldu.

Jesus, Altay Bayındır'a sahip çıkmıştı

Fenerbahçe ligin ilk bölümünü 29 puanla lider olarak kapatırken özellikle Fenerbahçe'nin 5-4 kazandığı Karagümrük maçından sonra Altay Bayındır tribünlerden büyük tepki almıştı. Daha sonra inişli çıkışlı bir grafik sergileyen kaleciye Jorge Jesus o dönem gerek demeçleriyle gerek hareketleriyle büyük destek vermişti.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe, Fırtına'ya tutuldu
Habere Git

Sözleşmesi sezon sonunda bitiyor

Fenerbahçe'de kaptanlık da yapan Altay Bayındır'ın sözleşmesi bu sezonun sonunda bitiyor. Sarı lacivertli yönetim, oyuncuyu kadroda tutmak istiyor ve görüşmelerini sürdürüyor. Altay Bayındır başta Inter olmak üzere birçok takımın takibinde.

Altay Bayındır'ın Fenerbahçe performansı

2019 yazında Ankaragücü'nden 1.5 milyon Euro bedelle Fenerbahçe'ye gelen Altay Bayındır, sarı lacivertli formayla toplam 126 maça çıktı. 142 kez topu ağlarından çıkaran Altay Bayındır, 39 maçta kalesini gole kapatmayı başardı. Milli kaleci,  bu sezon Fenerbahçe'nin Avrupa Ligi elemesi Slovacko ve Türkiye Kupası'ndaki İstanbulspor karşılaşmaları hariç tüm maçlarında forma giydi. 25 maçta 27 gol yiyen Altay Bayındır 11 karşılaşmada rakiplerine şans tanımadı.

Senin için hazırladığımız haberler