Trabzonspor maçında Mesut Özil 11'de olacak mı? Pereira'nın planı...

07.10.2021 - 09:15 | Son Güncellenme: 07.10.2021 - 09:25

Fenerbahçe'de teknik direktör Vitor Pereira, Trabzonspor maçı için Mesut Özil ile ilgili kararını verdi. Özil, Trabzonspor maçında ilk 11'de olacak mı? İşte yanıtı...

Trabzonspor maçında Mesut Özil 11'de olacak mı? Pereira'nın planı...

AJANSSPOR-HABER 

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe'de son günlerde teknik direktör Vitor Pereira ile Mesut Özil arasında yaşananlar tartışma yarattı. Portekizli çalıştırıcı, milli aradan sonra Trabzonspor ile oynanacak maçta Mesut Özil'i oynatıp oynatmayacağına karar verdi. Detaylar haberde...

Mesut Özil kilit rol oynayacak

Milliyet'in haberine göre; yoğun maç trafiği, sakatlık ve son olarak yaşadığı gribal enfeksiyon sebebiyle takımda sürekli forma giyemeyen Mesut Özil milli ara sonrası kilit rol alacak.

Trabzonspor maçında ilk 11'de olacak

Zorlu bir maç trafiğine girecek olan sarı-lacivertlilerde teknik direktör Vitor Pereira, ilk maç olan Trabzonspor mücadelesine Mesut’u ilk 11’de sahaya sürmeyi planlıyor.

Fenerbahçe iddiaları yalanlamıştı

Sarı-lacivertliler, Fenerbahçe'de mutsuz olduğu öne sürülen tecrübeli futbolcuyla ilgili geçtiğimiz günlerde bir açıklama yaptı. İstanbul ekibi çıkan iddiaları yalanlarken, "futbolcumuz ve takım kaptanlarımızdan" ifadelerini kullandı.

Ne olmuştu?

Gribal enfeksiyon geçirdiği ortaya çıkan tecrübeli futbolcu, Süper Lig'in 7. haftasındaki Hatayspor maçında oyuna yedek kulübesinde başladı. Vitor Pereira, tecrübeli oyuncuyu mücadelenin 86. dakikasında oyuna soktu. Deneyimli isim Akdeniz ekibi karşısında 4 dakika forma şansı bulabildi. Pereira, Kasımpaşa maçında ise yıldız isme görev vermedi. Futbolcunun yedek oyuncu yeleğini yere atması ise 'Mesut Özil mutsuz' yorumlarına neden olmuştu. 

Bu sezonki performansı 

Mesut Özil bu sezon Fenerbahçe'de Süper Lig ve Avrupa Ligi olmak üzere toplam 9 maçta 500 dakika süre aldı ve 3 gol 1 asistlik performans sergiledi. Özil sakatlıklar sebebiyle bekleneni veremediği geçen sezon ise 11 maçta 1 asistlik katkı yapmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler