Nenad Bjelica İstedi, Hamsik Yerine Roberto Pereyra Gündeme Geldi

Ali Bozkurt
26.05.2023 - 10:36 | Son Güncellenme: 26.05.2023 - 10:43

Gelecek sezonun transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'da gündeme sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan Hamsik'in yerine Roberto Pereyra geldi. Detaylar...

Nenad Bjelica İstedi, Hamsik Yerine Roberto Pereyra Gündeme Geldi

AJANSSPOR HABER

Süper Lig ekibi Trabzonspor'da gelecek sezonun transfer çalışmaları sürüyor. Geçen sene şampiyon olan ve bu sene beklenen performansa ulaşamayan Bordo-Mavililerde yeni yapılanma devam ediyor. Transfer çalışmalarını sürdüren Bordo-Mavililer, Marek Hamsik'in yerine gündeme Roberto Pereyra'yı aldı. Detaylar...

Hamsik yerine Pereyra

Sık sık sakatlık yaşayan 36 yaşındaki Marek Hamsik'in sözleşmesi 3 maç sona sona erecek. Fanatik'te yer alan habere göre, takımda kalması imkansız olaran Hamsik'in yerine Trabzonspor lider oyuncu aramaya başladı. Fırtına, gündemine ise Roberto Pereyra'yı aldığı iddia edildi.

Bonservisi yok

Menajerler tarafından Trabzonspor’a önerilen Pereyra’nın, Udinese ile kontratı sona erecek. Bonservis maliyeti bulunmayan 32 yaşındaki Arjantinli futbolcu, bu sezon Serie A’da çıktığı 32 maçta 5 gol, 7 asistlik skor katkısı gösterdi. Kısa bir dönem Juventus’ta da oynayan Pereyra, 19 kez Arjantin Milli Takımı’nın formasını giydi.

İlgini Çekebilir
Nenad Bjelica'nın hedefi belli oldu!
Habere Git

Bjelica, ortaya 2 transfer istedi

Teknik direktör Nenad Bjelica, takımda orta saha eksikliğini dikkat çekeren mutlaka 2 transfer yapılmasını istedi. Bunlardan birisi defansif özellikleri ön planda bulunan 6 numara olacak. Diğeri ise teknik kapasitesi yüksek, çift yönlü oynayabilen bir 8 numara.

Maaş bütçesi düşecek

Yeni sezonda net maaş bütçesini 25 milyon Euro seviyesinde tutmak isteyen yönetim, transferde buna göre planlama yapıyor. 

Senin için hazırladığımız haberler