Trabzonspor milli futbolcu için devreye girdi! Beşiktaş detayı...

İsa Kethüda
17.06.2024 - 16:41 | Son Güncellenme: 17.06.2024 - 16:48

Transfer haberleri. A Milli Takım'ın 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası aday kadrosuna çağrılan (EURO 2024) ancak daha sonra listeden çıkarılan Serdar Saatçı için Trabzonspor devreye girdi.

Trabzonspor milli futbolcu için devreye girdi! Beşiktaş detayı...

AJANSSPOR-HABER

Yeni sezon kadro planlaması yapılanmasında eski futbolcusu Anthony Nwakaeme ile anlaşana Trendyol Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor, savunmayı güçlendirmek için de çalışmalarını sürdürüyor.

Trabzonspor, Serdar Saatçı için devrede

Fanatik'te yer alan habere göre; Bordo-Mavili takımın, Ozan Kabak ve Çağlar Söyüncü'nün sakatlanmasının ardından A Milli Takım'ın 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'na çağrılan ve daha sonra kadrodan çıkarılan Serdar Saatçı'yı transfer listesine aldığı belirtildi.

Haberde, Hüseyin Türkmen'in geçen sezon aşil tendonu sakatlığı yaşadığı, Rayyan Baniya’nın ise İtalya’ya satılmasının yüksek ihtimal olduğu ifade edildi. Bilindiği üzere Parma'nın oyuncuyla ilgilendiği iddia edilmişti.  

Transferi kolay değil

Yerli stoper alacak olan Fırtına’da hedef Serdar Saatçı. Ancak bu transferin hiç de kolay olmadığı ve 1.5 milyon Euro bonservisle Portekiz ekibi Braga’ya giden 21 yaşındaki milli futbolcu 2023-24 sezonunda 17 maça çıktı.

40 milyon Euro

A Milli Takım’a da çağrılan fakat kadrodan çıkartılan Serdar Saatçı konusunda nabız yoklanacak. Bilindiği üzere Braga, genç stoperi alırken kontratına 40 milyon Euro’luk serbest kalma maddesi koymuştu.

Beşiktaş'tan Braga'ya transfer oldu

21 yaşındaki savunma oyuncusu, 1 Eylül 2022 tarihinde Beşiktaş'tan 1.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Braga'ya transfer olmuştu. Portekiz ekibi ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2027 yılına kadar devam eden Serdar Saatçı, görev aldığı 33 maçta 2 asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler