Trabzonspor, Çağlar Söyüncü'yü Transfer Listesine Aldı

İsa Kethüda
31.10.2022 - 20:52 | Son Güncellenme: 31.10.2022 - 21:04

Transfer haberleri... Süper Lig takımlarından Trabzonspor, Premier Ligi'nde Leicester City forması giyen Çağlar Söyüncü'yü kadrosuna katmak istiyor...

Trabzonspor, Çağlar Söyüncü'yü Transfer Listesine Aldı

Ligde oynadığı son 5 maçta yenilgi yüzü görmeyen ve çıkışa geçen Trabzonspor, devre arasında kadrosunu güçlendirmek için transfer çalışmalarına hız verdi. Bordo-mavili takımda hedef milli oyuncu. İşte detaylar...

Avcı, birçok bölgeye yerli alternatif istiyor

61 saat sitesinde yer alan habere göre; Trabzonspor'da teknik direktör Abdullah Avcı, devre arasında birçok bölgeye yerli alternatif istiyor.

Çağlar Söyüncü gündemde

Fırtına'da İngiltere Premier Ligi'nde Leicester City forması giyen ve bu sezon ilk lig maçına Manchester City karşısında çıkan Çağlar Söyüncü gündeme geldi. Bilindiği üzere, Tilkiler'de teknik direktör Brendan Rodgers, milli futbolcunun henüz istenilen seviyeye ulaşmadığını ve bu yüzden forma giymediğini açıklamıştı. 

İlgini Çekebilir
Trabzonspor'da flaş gelişme! Bir ayrılık daha...
Habere Git

Birçok takım peşinde

İngiliz kulübüyle sözleşme yenilemeye de sıcak bakmayan başarılı savunma oyuncusunu Avrupa'dan birçok takım da yakından takip ediyor. Bu takımlar arasında Süper Lig'den Fenerbahçe, Galatasaray; İtalya'dan Inter ve İngiltere'den Chelsea gibi önemli takımlar bulunuyor.

Bu sezonki performansı

Kulübüyle olan sözleşmesi 30 Haziran 2023 yılında sona erecek olan 26 yaşındaki savunma oyuncusu, bu sezon forma giydiği 2 maçta 162 dakika sahada kaldı.

Senin için hazırladığımız haberler