Trabzonspor - Molde FK maçının biletleri satışa sunuldu! Kaç bilet satıldı?

03.08.2021 - 17:41 | Son Güncellenme: 03.08.2021 - 17:44

Trabzonspor, Molde FK ile oynayacağı UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. eleme turu maçıyla birlikte taraftarına kavuşacak. Peki, maç öncesi kaç bilet satıldı? İşte cevabı…

Trabzonspor - Molde FK maçının biletleri satışa sunuldu! Kaç bilet satıldı?

AJANSSPOR - HABER

 

UEFA Avrupa Konferans Ligi elemelerindeki temsilcilerimizden Trabzonspor, 5 Ağustos’ta evinde Norveç ekibi Molde FK’yı ağırlayacak. Tüm dünyayı etkisi altına alan Kovid-19 pandemisi nedeniyle tribünler 500 güne yakın bir süredir taraftara kapalı haldeydi. Bordo-mavililer, Molde FK maçıyla tekrar taraftarına kavuşacak. Peki, 1.5 yılın ardından seyirciye açık biçimde düzenlenen Trabzonspor - Molde FK maçı için şimdiye dek kaç bilet satıldı?

Yüzde 50 kapasiteyle açılıyor

Türkiye Futbol Federasyonu’nun yayımladığı seyirci genelgesi doğrultusunda, Trabzonspor yönetimi; Şenol Güneş Spor Kompleksi’nin sadece yüzde 50’sini seyircinin kullanımına açacak. Yani, 40 bine yakın kapasiteli mekanın sadece 19 bini kullanılabilecek. Bu doğrultuda, 19 bin bilet satışa sunulurken; locaların son durumu bilet satışına dahil edilmedi.

Kulüpten taraftar paylaşımı

Trabzonspor’un resmi internet adresinde, Molde FK maçına ilişkin: Alınan karar gereği stadyum kapasitesinin yarısı kadar taraftar tribünlerde yer alacak. Maçın kapı açılış saati 18.30 olarak belirlenmiş olup stadyuma giriş yapacak olan taraftarlarımızın tüm dünyada devam etmekte olan Covid-19 pandemisine karşı alınacak temel tedbirlere uyması gerekmektedir.

 

Maça gelecek olan taraftarlarımızın maske takması zorunlu olmakla birlikte, oturulan koltuklar arasında birer boşluk bırakılması gerekmektedir” şeklinde bir paylaşım yapıldı.

Tribünlerin tamamen dolması bekleniyor

61Saat’teki haberde, Trabzonspor’un şimdiye dek 8 bin bilet sattığı; bu rakamın önümüzdeki üç gün içerisinde 19 bine ulaşacağı iddia ediliyor. Biletlerin başlangıç fiyatı 150 TL.

Senin için hazırladığımız haberler