Trabzonspor MP başkanı açıkladı "Nihat Mala faydasız ise..."

22.06.2017 - 21:36 | Son Güncellenme: 22.06.2017 - 21:36

Trabzonspor Medical Park Basketbol Kulübü Başkanı Abiş Hopikoğlu 61saat’e yaptığı açıklama ile gündemi meşgul eden Nihat Mala iddialarına noktayı koydu.

Trabzonspor MP’ye operasyon yapılamayacağını vurgulayan Başkan Hopikoğlu: “Trabzonspor Basketbol kulübü, dışarıdan birilerinin müdahalesiyle, baskısıyla yönetilecek bir kurum değildir.  Nihat Mala eğer Trabzon’a zarar veriyorsa, Trabzonspor Basketbol kulübüne zarar veriyorsa biz yarın ilişiğimizi kesmesini biliriz. Bizim için önemli olan kulübümüzün ve Trabzonspor markasının prestijidir, bu takımı ayakta tutan taraftarıdır, kendi çıkarları uğruna algı ile bir şeyler yapmaya çalışanlar değildir” dedi.

Son günlerde medyada Trabzonspor MP’yi karalayan haberler yapıldığını kaydeden Hopikoğlu: “Birileri istiyor diye Trabzonspor Basketbol kulübünde birileri gönderilmez. Gerekli değerlendirmeleri yaptıktan sonra daha detaylı açıklama yapacağız. Ama dediğim gibi dışarıdan yapılan hamlelerle, bu kulüpte bir şeyleri değiştiririm diye düşünenler boşa kürek çekiyorlar. Trabzonspor kurumsal bir markadır ve o şekilde yönetilir.” ifadelerini kullandı.

Hopikoğlu sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Nihat Mala eğer faydasız ise gönderilir, yarar sağlayacağı düşünülüyorsa kalır. Şu an için konuşuyorum, Nihat Mala ile ilişkimizi kestiğimize dair bir karar almadık. Alırsak bunu kamuoyu ile paylaşırız.”

61saat.com

Senin için hazırladığımız haberler