Trabzonspor şampiyonluğu nasıl kutlayacak? Kutlamalar nerde ne zaman olacak?

27.04.2022 - 08:56 | Son Güncellenme: 27.04.2022 - 09:05

Ligde şampiyonluk için 1 puana ihtiyaç olan ancak F.Bahçe'nin bu hafta puan kaybetmesi halinde maç oynamadan şampiyon olacak Trabzonspor'un kutlama planı da ortaya çıktı.

Trabzonspor şampiyonluğu nasıl kutlayacak? Kutlamalar nerde ne zaman olacak?

Hasretle beklediği şampiyonluğunu bu hafta ilan etmeye hazırlanan Trabzonspor'un şampiyonluk kutlama detayları da ortaya çıktı.

Fotomaç'ta yer alan habere göre; Antalyaspor maçında şampiyonluk ilan edilecek ama asıl kutlama kupanın alınacağı Altay maçında yapılacak ve Türkiye'de görülmemiş bir görsel şölen sunulmaya çalışılacak. İkinci geniş kapsamlı kutlama ise son lig maçının ardından İstanbul'da yapılacak.

CUMA İHTİMALİ MASADA

Fenerbahçe'nin cuma günü oynayacağı Gaziantep Futbol Kulübü maçında puan kaybetmesi durumunda şampiyonluk ilan edilecek. Bunun için gerekli önlemleri alan bordo-mavili kulüp gerekli tüm görselleri şimdiden hazırda tutuyor.

 

CUMARTESİ MİNİ KUTLAMA

Cumartesi oynanacak Antalyaspor maçında havai fişek gösterisi ve etkinlikler için hazırlıklar tamamlandı. Stada giremeyecekler için dev ekran kurulacak. Ancak maç sonu sahaya girmeyi düşünenlere ceza alabilecekleri hatırlatılacak.

BÜYÜK ŞÖLEN ALTAY MAÇINDA

TFF talimatı gereği şampiyonluk kupası son iç saha maçında veriliyor. Bu nedenle Trabzonspor'da tüm hazırlıklar Altay maçına yönelik yapıldı. En büyük kutlama Altay maçının ardından Akyazı'da ve bir gün sonra yine stadyum etrafında.

 

GÖRÜLMEMİŞ GÖRSEL ŞÖLEN

Altay maçı sonrasında birçok yerel ve ulusal sanatçı konser verecek ama en farklı kutlama olarak Türkiye tarihinde görülmemiş bir görsel şölen yapılacak. Havai fişek, ışık gösterilerinin yanı sıra futbolcuların seçtiği şarkılar da çalınacak.

İlgini Çekebilir
Trabzonspor, Antalyaspor maçına şampiyon olarak çıkabilir
Habere Git

OTOBÜSLE ŞEHİR TURU

Altay karşılaşmasının hemen ardından stadyumdan üstü açık otobüse binecek olan futbolcu kafilesi şehir turuna çıkacak. Bu şehir turu için güzergahın stadyum-şehir meydanı ve tekrar stadyuma dönüş olarak belirlendiği öğrenildi.

 

İSTANBUL DA UNUTULMADI

Süper Lig'in son haftasında oynanacak Başakşehir maçı sonrası da İstanbul'da kutlamalar var. Yine Trabzon'dakine benzer etkinliklerin yapılacağı ifade edildi. Ayrıca her şehirde bulunan taraftarlar için de gerekli izinleri kulüp almış durumda.

ŞAMPİYONLUK FORMASI SATIŞTA

Trabzonspor tarafından hazırlatılan ve üzerinde sonsuzluk işaretiyle birlikte 8. şampiyonluk vurgusu yapılan forma, matematiksel olarak şampiyonluğun garantilenmesi ile satışa sunulacak. Kulüp ciddi bir gelir elde etmeyi amaçlıyor.

 

8. ŞAMPIYONLUK VURGUSU

Bordo-mavililerin kutlamalarda üzerinde en çok duracağı konulardan biri de 8. şampiyonluk vurgusu olacak. Kulüp paylaşımlarında da 8. şampiyonluk vurgusu üzerinde duracak ve yetkililer de ifadelerinde bunu sık sık kullanacak.

GÖRSEL PAYLAŞIMLAR ARTIYOR

Bordo-mavili yönetim, şampiyonluk vurgulu görsel paylaşımların sayısını artırıyor. Bugünden itibaren başlayacak olan paylaşımlarda kulübün uzun süreli bekleyişinin üzerinden gidilerek taraftarları heyecanlandıracak ifadeler kullanılacak.

 

HEYKEL YAPILACAK

Trabzonspor kulübü tarafından, takımı şampiyonluğa taşıyacak isimlerin uzun süre unutulmaması için bir heykel çalışması da yapıldı. Bu heykelde şampiyonluk mücadelesinde yer alan tüm isimlerin yer alması bekleniyor.

Senin için hazırladığımız haberler