Trabzonspor, Şenol Güneş'i resmen açıkladı!

03.09.2024 - 17:34 | Son Güncellenme: 03.09.2024 - 18:55

Teknik direktör Abdullah Avcı ile yollarını ayıran Süper Lig devi Trabzonspor eski teknik direktörü Şenol Güneş ile anlaşma sağladığını duyurdu. Detaylar...

Trabzonspor, Şenol Güneş'i resmen açıkladı!

AJANSSPOR HABER

Abdullah Avcı ile yollarını ayıran Trabzonspor'da teknik direktörlük koltuğuna Şenol Güneş'i getirdiğini duyurdu. İşte Bordo-Mavililerin açıklaması...

Trabzonspor açıkladı

Şenol Güneş ile anlaşma sağlayan Bordo-Mavililer, ''Birlikte başaracağız, yeniden tarih yazacağız. Evine tekrar hoş geldin Şenol Güneş'' paylaşımında bulundu.

''Ef5sane'' paylaşımı geldi

Trabzonspor Kulübü, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla Şenol Güneş'in sık sık kullandığı bordo-mavi kravat fotoğrafını paylaştı ve Güneş'in 5. dönemine atıfta bulunarak "Ef5sane" ifadesini kullandı.

Şenol Güneş: "Ailem Trabzonspor’da yeni bir maceraya atılmamı istemedi"

Ertuğrul Doğan ile görüşme masasına oturmadan önce Sesvertrabzon spor servisine konuşan Güneş, “Ailem Trabzonspor’da yeni bir maceraya atılmamı istemedi. Fakat kulübümün bana ihtiyacı var. Bu şartlarda sorumluluk almaktan kaçamam. Taraftarlarımız içinde beni isteyen de eleştirenler de olabilir. Fakat gün Trabzonspor’u ayağa kaldırma günüdür. Artık herkesin olumlu enerjisini Trabzonspor için yansıtması gerekir” ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler