Trabzonspor, Sırp Yıldız İçin Harekete Geçti | Transfer Haberleri

İsa Kethüda
27.04.2023 - 08:39 | Son Güncellenme: 27.04.2023 - 08:50

Transfer haberleri... Süper Lig takımlarından Trabzonspor, Gaziantep Futbol Kulübü'nden kiraladığı Lazar Markovic için harekete geçti. İşte detaylar.

Trabzonspor, Sırp Yıldız İçin Harekete Geçti | Transfer Haberleri

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Konyaspor ile deplasmanda karşılaşacak Trabzonspor, antrenmanlarına devam ediyor. Gelecek sezon için transfer çalışmalarını sürdüren bordo-mavili takım, iç transferde de bir oyuncu ile yola devam etmek istiyor. İşte detaylar...

Trabzonspor'da hedef Lazar Markovic

Fanatik'te yer alan habere göre; yeni sezon planlamaları konusunda çalışmalarını sürdüren Trabzonspor Yönetimi, dış transferde de hareketli günler geçirmeye hazırlanıyor. Bu doğrultuda Gaziantep FK’dan kiralanan Lazar Markovic ismi Bordo-Mavililer’de ön plana çıkıyor. 

Oynadığı futbolla alkış aldı

Karadeniz ekibine geldiği günden bu yana oynadığı futbolla alkış toplayan Sırp kanat oyuncusu, taraftarın da en sevdiği isimlerden biri haline geldi. 

İlgini Çekebilir
ÖZEL - Fenerbahçe'den Riva çıkarması!
Habere Git

Trabzon'da kalmaya sıcak bakıyor

Bordo-Mavili forma altında çıktığı 6 maçta 1 gol ve 1 asistlik performans sergileyen 29 yaşındaki yıldızın da kariyerini Trabzon’da sürdürmeye sıcak baktığı öğrenildi. 

Yaz transfer döneminde girişim yapılacak

Yaşanan bu gelişmeler doğrultusunda teknik direktör Nenad Bjelica’nın da kadrosunda görmeyi istediği Markovic için yaz transfer döneminde girişimlerin başlayacağı belirtildi.

Avrupa’dan da takip ediliyor

Öte yandan Markovic için Avrupa takımlarının da izlemeye aldığı belirtildi. Fransa’dan birkaç takımın izlediği yıldız oyuncunun, kararını verirken, gelecek diğer teklifleri de inceleyeceği öğrenildi.

İlgini Çekebilir
Fener iyi başladı, kötü bitirdi! Komşu ilk maçı kazandı
Habere Git

Markovic'in Trabzonspor'dan kazandığı ücret

Bilindiği üzere Trabzonspor, sezon sonuna kadar bedelsiz olarak kadrosuna kattığı Lazar Markovic'e, 2022-23 futbol sezonu için 260.000.-EURO garanti ücret ödeyeceğini açıklamıştı.

Öte yandan son lig maçında Sivasspor'a deplasmanda 4-1 mağlup olan Trabzonspor, 29 Nisan Cumartesi günü saat 16.00'da Konyaspor ile deplasmanda karşılaşacak. Müsabakayı beIN Sports HD 1 naklen yayınlayacak.

Senin için hazırladığımız haberler