Trabzonspor, Sivas'ta kayıp
Editör: İsa Kethüda
Son Güncelleme /
Kadın Futbol Süper Ligi haberleri... Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi B Grubu erteleme maçında Sivasspor, sahasında Trabzonspor’u 2-0 yendi. İşte detaylar.

Son 5 Haber

Antalyaspor A.Ş'nin yeni başkanı Mustafa Ergün oldu

VNL Ankara etabında Almanya’dan net galibiyet! Belçika’ya set vermedi

Farioli’den Alanyaspor’a vefa ziyareti! Hasan Çavuşoğlu ile bir araya geldi

Futbol dünyasını yasa boğan veda! Lucarelli'den Protti'ye duygusal mektup

ABD maçında ofsayt şaşkınlığı: ABD'liler Google'da ofsayt aradı
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
4 Eylül Spor Vadisi Suni Çim Sahası'nda oynanan karşılaşmayı, Sivasspor İdari Menajeri Kerem Atılmaz, Sivasspor Futbol Gelişim Direktörü Murat Dizdar ve az sayıda taraftar izledi.
İki takım da müsabakaya etkili başladı. Rakibine karşı üstün oynayan Sivasspor 6. dakikada Kader Şimşek’in golüyle öne geçti. Daha sonra kırmızı-beyazlılar 45+1. dakika Fatma Serdar’ın golüyle skoru 2-0 yaptı. Müsabaka 2-0 Sivasspor'un üstünlüğü ile sona erdi. Maç sonu Sivassporlu futbolcular büyük sevinç yaşadı.
Ev sahibi takım aldığı bu galibiyetle puanını 16’ya yükseltirken, Trabzonspor ise 11 puanda kaldı.
Diğer yandan Sivasspor ligin 17. haftasında deplasmanda İlkadım Belediyesi Yabancılar Pazarıspor ile karşılaşacak.
