Trabzonspor'a bir stoper daha! Kaan Ayhan'ın ardından Dedryck Boyata...

Akın Ungan
12.01.2022 - 17:17 | Son Güncellenme: 12.01.2022 - 17:28

Trabzonspor, stoper transferinde arayışlarına devam ediyor. Kaan Ayhan ile ilgilenen Fırtına, Hertha Berlin'den Dedryck Boyata'yı da listesine ekledi.

Trabzonspor'a bir stoper daha! Kaan Ayhan'ın ardından Dedryck Boyata...

Spor Toto Süper Lig'de 49 puan ile lider olan Trabzonspor, ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirme çalışmalarına devam ediyor.

Edin Visca, Jean Evrard Kouassi ve Tymoteuzs Puchacz transferleri ile gündemde yer alan Bordo-Mavili ekip, stoper mevkisine de bir takviye yapmayı planlıyor. Listesinde Kaan Ayhan'ın üst sıralarda bulunduğu Karadeniz takımının, Hertha Berlin'de forma giyen Dedryck Boyata için araştırma yaptığı iddia edildi.

Yüksek maliyet, Trabzonspor'u geri çekti

Dedryck Boyata için temas kuran Trabzonspor, ilk araştırma sonuçlarında oyuncunun yüksek maliyeti ile karşı karşıya geldi. Tecrübeli stoper için indirim talebinde bulunan Bordo-Mavililer'in, transfer için beklemeye geçtiği kaydedildi.

İlgini Çekebilir
Trabzonspor'da Djaniny'nin sağlık durumu belli oldu
Habere Git

Dedryck Boyata kimdir?

28 Kasım 1990 doğumlu Dedryck Boyata, futbola Manchester City Altyapısı'nda başladı. Burada A Takıma kadar yükselmeyi başaran Belçikalı stoper, Bolton ve Twente'ye kiralandı. Kiralıktan dönen Boyata, Celtic'e 2 Milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer oldu.

İlgini Çekebilir
Trabzonspor'da lisans operasyonu!
Habere Git

1 Temmuz 2019 tarihinde Hertha Berlin'e bedelsiz olarak gönderilen 31 yaşındaki tecrübeli stoper, bu sezon Alman ekiple 12 maça çıktı. Boyata, görev aldığı bu karşılaşmlalarda skora etkide bulunamadı.

Dedryck Boyata'nın güncel piyasa değerinin 5 Milyon Euro olduğu belirtildi.

Senin için hazırladığımız haberler