Trabzonspor taraftarı Ünal Karaman için tesislerde

29.12.2019 - 21:33 | Son Güncellenme: 29.12.2019 - 21:40

Trabzonspor taraftarı Ünal Karaman için tesislerde

Trabzonspor'da Ünal Karaman'ın görevinden ayrılacağı haberlerinden sonra, taraftarlar 53 yaşındaki tecrübeli teknik adama destek vermek ve kararından vazgeçirmek için tesislere akın etti. 

İşte detaylar...

Trabzonspor'un etkin proaktif taraftar gruplarından Vira Grubu, sosyal medya hesabından taraftarların tesislere gitmesi çağrısında bulundu.

"Bu bilgiyi tüm taraftarlarımızın, paylaşmasını rica ediyoruz; Hocamız Ünal Karaman’ın uçağı saat 22:05’te olduğu söyleniyor, şu anda fesih için tesislerde olduğı bilgisi var. Tüm üyelerimizi, taraftarlarımızı zaman kaybetmeden tesislere davet ediyoruz. 

Gelin, hocamızın yanında olduğumuzu herkese bir kez daha hissettirelim, bu tarihi yanlışın karşısında, hocamızın yanında olduğumuzu gösterelim.

Bu görev Trabzonsporluluk görevidir; bu görev bu camianın bir karakteri olup olmadığını gösterme görevidir. Kaostan, fevri kararlardan yeterince canı yanan bu camia bugün bu konuya el atmak; Trabzonspor’u yeniden bütünleştirecek duruşu göstermek zorundadır."

Ünal Karaman'ın Kayserispor maçı sonrası açıklamaları "Çalışan profesyonellerin, başkan ve yönetim kurulunun çalışıp çalışmama lüksü varsa, teknik direktörlerin ve profesyonellerin de çalışıp çalışmama gibi bir lüksü var"

Kayseirspor maçı sonrası Ünal Karaman'ın istifa iddialarına yönelik yaptığı açıkamalar:

Ünal Karaman istifa etti mi?

Açıklamaları izlemek için tıkla

 

Trabzon Emniyet Müdürü Metin Alper de tesislere geldi.

Trabzonspor taraftarının tesislerde bekleyişi sürüyor.

Trabzon'da bekleyiş sürüyor... Trabzonspor Kulübü'nden herhangi bir açıklama hala yapılmadı.

Karadeniz ekibi taraftarlarının başlatmış olduğu #ÜnalHocamYanındayız etiketi sosyal medyada en çok konuşulan konu oldu.

Trabzonspor Kulübü, Ünal Karaman'ın durumu ile ilgili yarın resmi bir açıklama yapacak.

Senin için hazırladığımız haberler