Trabzonspor Teknik Direktörü Nenad Bjelica, Alanyaspor Maçı Sonrası Açıklama Yaptı

Ali Bozkurt
03.06.2023 - 22:22 | Son Güncellenme: 03.06.2023 - 22:28

Süper Lig'in 37. haftasında sahasında Alanyaspor'u 5-1 yenen Trabzonspor üst üste 3. galibiyetini aldı. Teknik direktör Nenad Bjelica maç sonu açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor Teknik Direktörü Nenad Bjelica, Alanyaspor Maçı Sonrası Açıklama Yaptı

AJANSSPOR HABER

Süper Lig'in 37. haftasında Trabzonspro ve Alanyaspor, Akyazı Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Mücadeleden ev sahibi ekip 5-1'lik galibiyetle ayrıldı. Trabzonspor'un gollerini 18'de Trezeguet, 24'te penaltıdan Marek Hamsik, 32'de Bakasetas, 35'te Larsen ve 58'de Umut Bozok kaydetti. Alanyaspor'un tek golünü ise 14'te Umut Güneş attı. Konuk takımda Fatih Aksoy 23. dakikada direkt kırmızı kart gördü.

Maçın ardından Trabzonspor Teknik Direktörü Nenad Bjelica futbol kariyerini noktalayan Marek Hamsik hakkında konuştu.

"Marek benim çalıştırdığım, beraber çalışma fırsatı bulduğum en büyük oyunculardan biri. Harika bir insan, harika bir futbolcu. Bize çok yardımcı oldu. Her yerde, her şeyi yapmaya çalışan harika bir insan, harika bir futbolcu. Böyle bir vedayı hak ettiğini düşünüyorum. Gelecek hayatında da başarılar dilemek istiyorum. Saha içinde ve saha dışında harika bir insan. Hem saha içinde bir futbolcuyu kaybettik, hem de bize çok yardım eden birisi bizimle olmayacak. Benim için onun son antrenörü olmak büyük bir gurur. İşini saygıyla yapan bir insan. Son anlarda dahi idmanlara ilk gelen, en çok çalışan inanılmaz bir insan. Artık ailesiyle birlikte vakit geçirme vakti. Hamsik'i her zaman çok güzel hatırlayacağız. Onunla her zaman iletişimde olacağız"

Senin için hazırladığımız haberler