Trabzonspor transfer rekorunu kırıyor! Dev bonservis...

Akın Ungan
29.06.2024 - 08:57 | Son Güncellenme: 29.06.2024 - 09:22

Trabzonspor, Roman Yaremchuk için Club Brugge ile anlaştı. Transfer gerçekleşirse Bordo-Mavililer şimdiye kadarki en yüksek bonservis ödemesini yapacak.

Trabzonspor transfer rekorunu kırıyor! Dev bonservis...

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Yeni sezona şampiyonluk parolasıyla hazırlanan Trabzonspor transfer çalışmalarında gaza bastı. Hücum hattına önemli bir ismi katmak isteyen Bordo-Mavililer kolları sıvadı.

Yaremchuk Trabzonspor'un radarında

Sacha Tavolieri'nin haberine göre Trabzonspor santrfor transferi için harekete geçti. Ertuğrul Doğan yönetimi, 2023/24 sezonunu La Liga ekibi Valencia'da kiralık geçiren, bonservisi ise Belçika takımı Club Brugge'da olan Roman Yaremchuk'u radarına aldı.

Trabzonspor Club Brugge ile masaya oturdu

Trabzonspor, Roman Yaremchuk transferi için Club Brugge ile temasa geçti. Taraflar masaya oturdu.

İlgini Çekebilir
Bursaspor'a Ozan Tufan'dan müjde! 2 milyon...
Habere Git

Kulüple anlaşma tamam, oyuncu bekleniyor

Bordo-Mavili takım Club Brugge ile Roman Yaremchuk transferinde anlaşma sağladı. Öte yandan Trabzonspor Ukraynalı santrfor ile henüz anlaşmadı.

İşte Yaremchuk'un bonservis bedeli

Trabzonspor'un Roman Yaremchuk transferi için Club Brugge ile anlaşma sağladığı bonservis ücreti dikkat çekti. Ertuğrul Doğan yönetimi, Yaremchuk Trabzon'a gelirse Belçika temsilcisine 8 milyon Euro ödeyecek.

En pahalı transferi olacak

Yaremchuk transferinin gerçekleşmesi durumunda Trabzonspor en pahalı transferini yapmış olacak. Bordo-Mavililer Eylül 2014'te Spartak Moskova'dan Ganalı forvet arkası Majeed Waris'i 6.9 milyon Euro'ya kadrosuna katmış ve en pahalı transferini yapmıştı. 1 sezon Trabzon'da kalan Waris çıktığı 29 maçta 4 gol, 2 asist kaydetti.

İlgini Çekebilir
Abdullah Avcı'dan transfer açıklaması!
Habere Git

Yaremchuk'un performansı

Dinamo Kiev altyapısından yetişen 27 Kasım 1995 doğumlu Roman Yaremchuk, KAA Gent, Benfica ve Club Brugge formalarını giydi. Ukraynalı son olarak 2023/24 sezonunu Valencia'da kiralık geçirdi. 2023/24 sezonunda 34 maça çıkan Ukraynalı 28 yaşındaki santrfor, 8 kez rakip fileleri havalandırdı.

Senin için hazırladığımız haberler