Trabzonspor, transferde durdurulamıyor! İki yeni isim daha

Orhan Gülek
15.06.2024 - 13:28 | Son Güncellenme: 15.06.2024 - 13:40

Transfer haberleri... Abdullah Avcı yönetimindeki Trabzonspor, Clermont'tan Muhammed Cham ile Dele-Bashiru'yu transfer etmeye çok yaklaştı. İşte tüm detaylar...

Trabzonspor, transferde durdurulamıyor! İki yeni isim daha

AJANSSPOR-HABER

Gelecek sezona iddialı bir kadroyla girmeye hazırlanan ve eski futbolcusu Anthony Nwakaeme'yi kadrosuna katanTrabzonspor, transferde durmuyor. Fırtına, Clermont'tan Muhammed Cham ile Dele Bashiru’yu da transfer etmeye çok yaklaştı.

Muhammed Cham, Trabzonspor'a transfer olmak üzere

Kuzey Ekspres'in haberine göre; Fransa Ligue 1'de küme düştükten sonra Muhammed Cham'ı ucuza bırakmak istemeyen Clermont yönetiminin yüksek bonservis talebi devam etse de yapılan pazarlıklar sonucunda iki kulüp arasındaki rakamsal farklılıkların düşük bir seviyeye indiği öğrenildi.

Avcı, kampına yetiştirmeyi hedefliyor

Abdullah Avcı'nın kadrosunda görmeyi çok istediği Muhammed Cham için şartları zorlayan Bordo Mavililer, transferi kısa süre içerisinde bitirip sezon öncesi kampına yetiştirmeyi hedefliyor.

Trabzonspor'un önümüzdeki günlerde Muhammed Cham transferinden sonuç alması bekleniyor.

İlgini Çekebilir
Trabzonspor'un eski futbolcusu hayatını kaybetti
Habere Git

Muhammed Cham da Trabzonspor'u istiyor

23 yaşındaki Avusturyalı on numara da Trabzonspor'a gelmek için adeta gün sayıyor. Kulüpler arasındaki anlaşmanın tamamlanmasını bekleyen Cham, tatilini aynı zamanda bireysel antrenmanlar yaparak değerlendiriyor.

Kariyerinde yeni bir adım atmaya hazırlanan Muhammed Cham hem mental hem de fiziksel olarak kendini hazır tutuyor.

Muhammed Cham'ın performansı

Avusturya Milli Takımı'nda da forma giyen genç futbolcu, geride kalan sezonda 33 lig maçında 8 gol ve 4 asistle dikkat çekti.

Trabzonspor'dan Dele-Bashiru atağı da geldi

Öte yandan Trabzonspor, Hatayspor'un yıldızı Fisayo Dele-Bashiru'yu da  transfer etmek istiyor. Bordo Mavililer serbest kalma maddesinden yararlanarak Nijeryalı hücumcuyu kadrosuna katmayı planlıyor.

2 milyon Euro'ya Trabzonspor'a

23 yaşındaki oyuncunun Hatayspor ile yaptığı sözleşmesinde ‘2 milyon Euro’ya Türkiye içi serbest kalır’ maddesi bulunuyor. 

Dele-Bashiru'nun performansı

Geride bıraktığımız sezon Akdeniz temsilcisiyle toplam 39 maça çıkan Dele-Bashiru 9 gol, 6 asistlik performansıyla takımının kümede kalma başarısı göstermesinde önemli rol oynamıştı. 

Senin için hazırladığımız haberler