Trabzonspor, Premier Lig ve Serie A'dan Transfer Yapmak İstiyor

Akın Ungan
23.08.2022 - 19:09 | Son Güncellenme: 23.08.2022 - 19:20

Süper Lig'de 9. sırada olan Trabzonspor forvet ve orta saha bölgesine transfer yapmak istiyor. Bordo-Mavililer rotasını Premier Lig ve Serie A'ya çevirdi.

Trabzonspor, Premier Lig ve Serie A'dan Transfer Yapmak İstiyor

Spor Toto Süper Lig'in son şampiyonu Trabzonspor, takviye çalışmalarını sürdürüyor. Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan son şampiyon, Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın isteği doğrultusunda kadrosuna genç yetenekleri katmayı planlıyor.

Kiralama formülü masada

Karadeniz gazetesinin haberine göre Trabzonspor'un peşinde olduğu genç yetenekler Avrupa'nın büyük kulüplerinde forma giyiyor. Transferde kullanılacak olan yöntem ise belli: Kiralama...

2 Premier Lig 1 Serie A

Trabzonspor 3 yeteneğin peşinde. Bordo-Mavililer'in ilgilendiği 2 futbolcu Premier Lig'de, 1 futbolcu ise Serie A'da mücadele ediyor.

Amad Diallo: Geçen sezon Atalanta'dan Manchester United'a transfer olan 2002 doğumlu Amad Diallo'nun mevkisi forvet.173 boyundaki oyuncunun piyasa değeri ise 15 milyon Euro. Kariyerinde 125 maça çıkan Diallo toplamda oynadığı takımlara 48 gol 29 asistlik katkı verdi.Fildişi Sahili Milli Takımı'nda da forma giyen Diallo çıktığı 3 maçta 1 gol attı.Oyuncunun Manchester ekibiyle 30 Haziran 2025'e kadar sözleşmesi bulunuyor.

Pape Matar Sarr: Tottenham forması giyen 19 yaşındaki Sarr merkez orta saha pozisyonunda görev yapıyor. Oyuncu, geçen sezon Fransız Metz ekibinde 16 milyon euro karşılığında Tottenham'a transfer oldu. Sarr çıktığı 62 maçta oynadığı takımlara 5 gol 3 asistlik katkı verdi. Senegal Milli Takımı'nda 8 maça çıkan Sarr ülkesi adına gol veya asist yapamadı. Sarr sağ ayağını kullanıyor ve güncel piyasa değeri 15 milyon Euro. Sarr'ın Tottenham'la 30 Haziran 2026'ya kadar sözleşmesi bulunuyor.

Lucien Agoume: Inter forması giyen 19 yaşındaki Kamerun asıllı Fransız önlibero 2019/2020 sezonundan Fransız Sochaux takımından İnter'e transfer oldu.Kariyeri boyunca 73 maça çıkan Agoume oynadığı kulüplere 1 gol 3 asistlik katkı verdi. Sağ ayağını kullanan oyuncunun güncel piyasa değeri ise 7 milyon Euro. Henüz Fransa Milli Takımı ile maça çıkmayan oyuncunun kulübüyle 30 Haziran 2025'e kadar sözleşmesi bulunuyor.

Senin için hazırladığımız haberler