Trabzonspor Basel'e Yenildi, Türkiye'den Özür Diledi

Burak Alaca
24.02.2023 - 15:39 | Son Güncellenme: 24.02.2023 - 16:06

Trabzonspor dün gece Basel ile deplasmanda oynanan UEFA Konferans Ligi son 32 turu maçında takımı tribünden destekleyen 15.000 taraftara, sonuç için bir özür mesajı yayınladı.

Trabzonspor Basel'e Yenildi, Türkiye'den Özür Diledi

AJANSSPOR-HABER

Trabzospor Spor Kulübü resmi sitesinden, dün UEFA Konferans Ligi son 32 turunda oynanan deplasmandaki Basel maçında takımı yalnız bırakmayan 15.000 seyirciye bir teşekkür mesajı yayınladı.
 

"Taraftarlara şükranlarımızı arz ediyoruz"

Kulübün resmi sitesinde yapılan açıklamada "UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Basel ile İsviçre’de oynadığımız, birlik ve beraberliğimizi tüm dünyaya haykırdığımız müsabakaya binlerce km uzaktan kulüp farkı gözetmeksizin gelerek takımımızı destekleyen 15 bine yakın taraftarımız ve tüm futbol severlere şükranlarımızı arz ediyoruz." ifadeleri kullanıldı.

"Derin üzüntü içindeyiz"

Karşılaşmadan 2-0 mağlup ayrılarak turnuvaya veda eden Karadeniz temsilcisinin mesajının devamına  "Müsabakanın sonucunda beklentilerinizi karşılayamamış olmanın derin üzüntüsü içindeyiz." ifadeleri eklendi.

İlgini Çekebilir
Trabzon'dan veda Konferansı
Habere Git

Tur kaçtı

Temsilcimiz Trabzonspor, burada oynanan maçta İsviçre ekibi Basel'i 1-0 mağlup ederek ikinci maç için avantaj sağlamıştı fakat dün oynadan karşılaşmadan 2-0 mağlup ayrılarak turnuvaya devam edemedi.

Tüm Türkiye bir oldu

Trabzonspor'un Basel maçı öncesi başlattığı bir araya gelme çağrısı diğer kulüp taraftarlarından yanıt buldu. Trabzon'da oynanan ilk maçta ve dün İsviçre'de oynanan maçta farklı takımları tutan Türk seyirciler, Trabzonspor taraftarları ile tribünde bir araya geldi.

İlgini Çekebilir
Trabzonspor Uğurcan'ın alternatifini buldu!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler