Trabzonspor, Abdülkadir Ömür ve Uğurcan Çakır'ın Maaşını Yükseltmeye Hazırlanıyor

İsa Kethüda
09.06.2022 - 10:32 | Son Güncellenme: 09.06.2022 - 10:45

Trabzonspor haberleri... Trabzonspor, Avrupalı devlerin peşinde olduğu Abdülkadir Ömür ve Uğurcan Çakır'ın maaşını yükseltmek için çalışmalara başladı.

Trabzonspor, Abdülkadir Ömür ve Uğurcan Çakır'ın Maaşını Yükseltmeye Hazırlanıyor

2021-2022 Süper Lig sezonu şampiyonu Trabzonspor, Avrupa'da birçok takımın yakından takip ettiği ve transfer listesine aldığı Abdülkadir Ömür ve kaptan Uğurcan Çakır ile ilgili kararını verdi. Bordo-mavili takım 2 oyuncunun maaşına da zam yapacak.

Trabzonspor kadroyu korumak istiyor

Fotomaç'ta yer alan habere göre; şampiyon Trabzonspor, mevcut kadrosunu korumak için hamlelerini sürdürüyor. Djaniny ve Denswil ile yola devam etme noktasında önemli adımlar atan bordo-mavililer, iki önemli hamle daha yapmaya hazırlanıyor.

Uğurcan ve Abdülkadir'in maaşına zam

Yönetim "Makul teklifler gelirse ayrılmak istiyoruz" diyen kaleci Uğurcan Çakır ile orta saha Abdülkadir Ömür'de kalmaları için ciddi bir ücret artışına gidecek.

490 bin Euro kazanıyorlar

Şu an yılda 490 bin Euro alan ve yabancı oyuncular ile aralarında çok ciddi bir fark meydana gelen iki isimle önümüzdeki günlerde müzakerenin başlaması bekleniyor.

1 milyon 200 bin Euro seviyesine çıkarılacak

Müzakerelerde ücretlerin 1 milyon 200 bin Euro seviyesine yükseltileceği öğrenildi. Ayrılmak istediklerini net bir şekilde dile getiren iki oyuncunun bu teklife vereceği yanıt merak ediliyor.

Uğurcan Çakır kararı yönetime bıraktı

Kaptan Uğurcan Çakır daha önce gelen teklifler için "Kulübümün menfaatleri neyi gerektiriyorsa yapmaya hazırım. Bu kulüp beni bu noktaya getirdi" diyerek tüm kararı yönetime bırakmıştı. Bu sezon önemli bir performansa imza atarak adeta devleşen başarılı eldiven, A Milli Takım'ın kalesini devraldı.

Transferi en çok konuşulan isim Uğurcan

Sezonun tamamlanmasıyla birlikte transferi en çok konuşulan isimlerin başında geliyor. 26 yaşındaki yıldızın transfer olup olmayacağı merakla bekleniyor. 

Karadeniz devinin sahada en çok kalan oyuncusu oldu. 1.91 boyundaki futbolcu, Spor Toto Süper Lig'de 3 bin 229 dakika sahada kaldı. 36 maçın 11'inde ise kalesini kapamayı başardı.

İlgini Çekebilir
Fırtına'dan merak uyandıran paylaşım! Taraftarı heyecan bastı...
Habere Git

Uğurcan Çakır'ın güncel piyasa değeri 18 milyon Euro.

İlgini Çekebilir
TFF için SON DAKİKA ADAYI!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler