Trabzonspor Uğurcan Çakır Transfer Olursa Günay Güvenç'i Alacak

Akın Ungan
24.02.2023 - 10:09 | Son Güncellenme: 24.02.2023 - 10:19

Trabzonspor, iki sezondur Avrupa'dan transfer teklifi alan Uğurcan Çakır'ın takımdan ayrılması durumunda Gaziantep FK'dan Günay Güvenç'i kadrosuna katacak.

Trabzonspor Uğurcan Çakır Transfer Olursa Günay Güvenç'i Alacak

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk yarışının içinde olmayı hedefleyen Trabzonspor ara transfer döneminde takviye çalışmalarına devam ediyor. Bordo-Mavili kulüp, aynı zamanda gelecek sezonun kadro planlamasını da yapıyor.

Uğurcan'ın alternatifi belli oldu

Trabzonspor, iki sezondur Avrupa kulüplerinden transfer teklifi alan başarılı kalecisi Uğurcan Çakır'ın gidişini hesaba katmaya başladı. Karadeniz ekibi, 26 yaşındaki file bekçisi ile yolların ayrılması durumunda kadrosuna katacağı alternatif ismi belirledi.

Günay Güvenç listede

61 Saat'in haberine göre Trabzonspor, Günay Güvenç'i listesine aldı. Yaşanan deprem felaketi nedeniyle ligden çekilme kararı alan Gaziantep FK'dan ayrılarak, Kasımpaşa'ya geçici transfer olan Günay, Bordo-Mavililer'in radarına girdi.

İlgini Çekebilir
Cimbom genç avında! 10'lar gündemde
Habere Git

Sezon sonu Gaziantep'e dönecek

Gaziantep'te takım kaptanlığı yapan Günay Güvenç, kulübün ligden çekilmesinin ardından sezon sonuna kadar Kasımpaşa'ya kiralanmıştı. Tecrübeli kaleci Kasımpaşa ile kiralık sözleşmesinin sona ermesiyle Gaziantep'e geri dönecek.

2024'e kadar kontratı var

Günay Güvenç'in Gaziantep FK ile olan sözleşmesi 2024'ün Mayıs ayında sona erecek. Bu sezon 23 resmi müsabakada görev alan 31 yaşındaki file bekçisi kalesinde 31 gol gördü, 3 maçta ise kalesini gole kapadı.

Galatasaray da peşindeydi

Gaziantep'in ligden çekilerek oyuncularını transfer pazarına açmasıyla Günay Güvenç için devreye giren takımlar arasında Galatasaray da yer aldı. Özellikle Fernando Muslera'nın sakatlığı Sarı-Kırmızılılar'ı kaleci transferine iterken, Günay Güvenç Kasımpaşa'nın yolunu tuttu.

İlgini Çekebilir
Fener vedaya hazırlanıyor! Serdar Polonyalılar ile pazarlık masasında
Habere Git

Senin için hazırladığımız haberler