Trabzonspor, Antalyasporlu Fernando'yu listesine aldı! Acun Ilıcalı devreye girdi

23.05.2022 - 10:54 | Son Güncellenme: 23.05.2022 - 13:44

Trabzonspor transferde Antalyasporlu Fernando Lucas Martins listesine alırken, Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı da Brezilyalı futbolcu için devreye girdi.

Trabzonspor, Antalyasporlu Fernando'yu listesine aldı! Acun Ilıcalı devreye girdi

Play-off turundan katılacağı Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalmak için kadrosunu daha da güçlendirmek isteyen Trabzonspor, transfer çalışmalarına hız verdi.

Trabzonspor, Antalyasporlu Fernando'yu gündemine aldı

Yeni sezonda 6 numaraya mutlak bir takviye yapmak isteyen Karadeniz ekibi, devre arasında geldiği Antalyaspor'daki etkileyici performansıyla dikkat çeken Brezilyalı ön libero Fernando Lucas Martins'i gündemine aldı.

Serbest kalma maddesi 800 bin Euro

Bordo mavili yönetimin, Antalyaspor’la 1 yıl sözleşmesi bulunan ancak kontratında ‘800 bin Euro’ya serbest kalır’ maddesi olan 30 yaşındaki Fernando’nun transferi için en kısa sürede Güney ekibiyle temasa geçmesi bekleniyor. Brezilyalı futbolcu Antalyaspor'dan yarım sezonda 225 bin Euro kazandı. 

İlgini Çekebilir
Trabzonspor forvet transferi için düğmeye bastı
Habere Git

Acun Ilıcalı da devrede

Yeni sezonda hedefini Premier Lig'i olarak belirleyen Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Championship ekibi Hull City'nin de Antalyaspor'un Brezilyalı futbolcusu Fernando'yu transfer etmek istediği ifade edildi. İngiliz ekibinin 30 yaşındaki futbolcu için kırmızı beyazlı kulübe teklif yapmaya hazırlandığı öğrenildi.

Fernando Lucas Martins'in performansı

Kariyerinde Gremio, Shakhtar Donetsk, Sampdoria, Spartak Moskova ve BJ Guoan formaları giyen tecrübeli futbolcu, Çin Ligi'nden ayrıldıktan sonra bedelsiz olarak Antalyaspor'a transfer olmuştu. Fernando, Antalyaspor formasıyla 18 maça çıkarken, 4 gol ve 4 asistlik performans sergiledi. 30 yaşındaki futbolcunun güncel piyasa değeri ise 3 milyon Euro. 

Senin için hazırladığımız haberler