Trabzonspor, Vitor Hugo'nun sakatlığını açıkladı!

28.12.2020 - 16:27 | Son Güncellenme: 28.12.2020 - 16:37

Son dakika Trabzonspor haberleri... Trabzonspor'un Brezilyalı defans oyuncusu Vitor Hugo, Galatasaray'a 2-0 kaybettikleri maçta sakatlık yaşadı. Futbolcunun durumuyla ilgili olarak resmi açıklama geldi. Vitor Hugo'nun sakatlığı ne, kaç hafta forma giyemeyecek?

Trabzonspor, Vitor Hugo'nun sakatlığını açıkladı!

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig'in 15. haftasında Trabzonspor sahasında Galatasaray ile karşı karşıya gelmiş ve sahadan 2-0'lık yenilgiyle ayrılmıştı. Bu maçta sakatlanan Trabzonspor'un deneyimli defans oyuncusu Vitor Hugo ile ilgili açıklama geldi.

Vitor Hugo'nun sakatlığı için açıklama

Trabzonspor Kulübü, bu sezon başında transfer edilen ve takımda savunmanın önemli ismi haline gelen Vitor Hugo'nun bel kaslarında gerilme ve burkulma tespit edildiğini açıkladı.

Belinde problemi var

Kulüpten yapılan açıklamada "Galatasaray maçında yaşadığı bel problemi sonrası oyundan çıkan futbolcumuz Vitor Hugo’nun yapılan kontrollerinde paravertebral kaslarda gerilme ve burkulma tespit edilmiş olup tedavisine başlanmıştır" denildi.

Bu sezon kaç maçta oynadı?

29 yaşındaki Vitor Hugo, bu sezon 12 maçta ilk 11'de oynadı ve 1087 dakika süre aldı. Brezilyalı futbolcu, 3 kez rakip ağları havalandırmıştı. Trabzonspor, Süper Lig'deki bir sonraki maçını 3 Ocak 2021 tarihinde deplasmanda Karagümrük ile oynayacak. Futbolcunun Karagümrük maçında oynayıp oynamayacağı konusunda ise resmi bir açıklama yapılmadı.

Senin için hazırladığımız haberler