Trabzonspor yeni sağ bekini Portekiz'de buldu! Sözleşmesini fesheden Meunier'in yerine geliyor...

17.07.2024 - 13:39 | Son Güncellenme: 17.07.2024 - 14:40

Thomas Meunier'in sözleşmesini tek taraflı feshetmesinin ardından sağ arayışlarına başlayan Trabzonspor, Portekizli futbolcu Pedro Malheiro'yu gündemine aldı. İşte detaylar...

Trabzonspor yeni sağ bekini Portekiz'de buldu! Sözleşmesini fesheden Meunier'in yerine geliyor...

AJANSSPOR - HABER

Trabzonspor'da Belçikalı sağ bek Thomas Meuiner sözleşmesindeki serbest kalma maddesinin geçerliliğinin dolmasına 5 dakika kala attığı maille sözleşmesini tek taraflı olarak feshettiğini bildirmişti.

Başkan Ertuğrul Doğan, transferiyle ilgili önceden bilgi vermeyen Meunier hakkında tüm yasal haklarını  kullanacaklarını belirtirken, sağ bek için scout ve transfer ekibinin hazırladığı rapor doğrultusunda belirlenen isimlerle temasa geçildiğini açıklamıştı.

Hedefteki isim Pedro Malheiro

Yunus Emre Sel'in haberine göre Trabzonspor, Boavista forması giyen sağ bek oyuncusu 23 yaşındaki Pedro Malheiro için kulübüyle ilk resmi temasa geçti.

1 yıl daha sözleşmesi var

1.79 boyundaki Malheiro'nun kulübüyle bir yıl daha sözleşmesi bulunuyor. Sağ bekin yanı sıra orta sahanın sağı ve sağ kanatta da forma giyebilen Portekizzli futbolcu geride kalan sezonda 25 maçta sahaya çıkarken 2 gol ve 2 asistlik performans sergiledi.

Piyasa değeri 4 milyon Euro

Güncel piyasa değeri 4 milyon euro olan Pedro Malheiro 4 kez de Portekiz U21 Takımı'nın formasını terletti.

Senin için hazırladığımız haberler