Trabzonspor 2023/24 Sezonu Formalarını Tanıttı

23.06.2023 - 19:21 | Son Güncellenme: 23.06.2023 - 19:33

Süper Lig'in dev kulüplerinden Trabzonspor, 2023/24 sezonunda giyeceği formaları tanıttı. Karadeniz ekibi, tanıtım videosunu sosyal medya hesaplarından paylaştı.

Trabzonspor 2023/24 Sezonu Formalarını Tanıttı

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'de geçtiğimiz sezon beklenen performansı sergileyemeyen Trabzonspor, ligi 6. sırada bitirdi. Bir önceki sezonun şampiyonu Bordo-Mavililer, yeni dönem için hazırlıklarına başladı.

Yeni sezon formaları tanıtıldı

Şampiyonluk parolası ile çalışmalarını sürdüren Bordo-Mavililer, 2023/24 sezonunda giyeceği formaları tanıttı. Karadeniz ekibi, yayınladıkları video ile yeni formalarını taraftarın beğenisine sundu.

"Bize her yer Trabzon"

Ertuğrul Doğan yönetiminin forma tanıtımında "Bize her yer Trabzon" vurgusu yapıldı. Tanıtım videosunda "Bu forma üzerimizde oldukça bize her yer Trabzon" denirken, formaların ayrı görsellerinin sunulduğu paylaşımda ise "Bu formadaki arma neredeyse; sen sevdiklerin için oradasın" ifadelerinin altına "Bize her yer Trabzon" hashtag'i açıldı.

İlgini Çekebilir
Trabzonspor'dan sponsorluk açıklaması!
Habere Git

Trabzonspor'un forma tedarikçisi Joma Türkiye oldu

Öte yandan Trabzonspor, forma sponsoru olarak Joma Türkiye ile 3 yıl süreyle anlaşma sağlandığını açıkladı. Joma Türkiye Trabzonspor’un 2025-26 sezonu sonuna kadar A takım formaları, kamp ve antrenman kıyafetlerini üretip, A takım ve altyapının tüm ürün ihtiyaçlarını bedelsiz olarak karşılayacak. Anlaşmaya göre, Joma Türkiye, bordo mavili kulübe her sezon için 15 milyon TL + KDV nakdi sponsorluk bedeli ödeyecek.

İlgini Çekebilir
Trabzonspor Başkanı, Uğurcan söylentilerine son noktayı koydu!
Habere Git

Senin için hazırladığımız haberler