Trabzonspor, Anthony Nwakeme İle 3 Yıllık Anlaşmaya Vardı | Transfer Haberleri

İsa Kethüda
18.02.2022 - 17:39 | Son Güncellenme: 19.02.2022 - 00:59

Son dakika Trabzonspor transfer haberleri... Süper Lig takımlarından Trabzonspor, Nijeryalı yıldız Anthony Nwakaeme ile sözleşme uzatma konusunda anlaştı.

Trabzonspor, Anthony Nwakeme İle 3 Yıllık Anlaşmaya Vardı | Transfer Haberleri

AJANSSPOR-HABER

Bu sezon ortaya koyduğu başarılı futbol ile lige açık ara damga vuran ve 60 puanla zirvede yer alan Trabzonspor, iç transferde de çalışmalarına devam ediyor.

Trabzonspor, Nwakaeme ile anlaştı

Bordo-mavili takım, uzun bir süredir sözleşme uzatmak için görüşmelerini sürdürdüğü Anthony Nwakaeme ile sonunda anlaşmaya vardı.

Fırtına, Nwakaeme ile 3 yıllık sözleşme imzalayacak

Vole'de yer alan habere göre; Trabzonspor'un, Anthony Nwakeme ile 3 yıllık anlaşmaya vardığı ve resmi imzanın önümüzdeki hafta atılacağı belirtildi.

Nwakaeme, Trabzonspor'dan ne kadar kazanıyor?

Öte yandan, Nijeryalı yıldız bordo-mavili takımdan her bir sezon için yıllık net 1.5 milyon Euro kazanıyor. Nwakaeme'nin serbest kalma bedeli ise 2019 yılında yapılan anlaşma gereği 4 milyon Euro'dan 6 milyon Euro'ya yükseltilmişti.

Nwakaeme'nin Trabzponspor kariyeri

2018 yılında İsrail ekibi Hapoel Beer Sheva'dan 1 milyon Euro gibi bir bonservis bedeliyle Trabzonspor'a transfer olan Nwakaeme, çıktığı 132 maçta 39 gol ve 37 asist kaydetti. 

Forma giydiği takımlar

Başarılı oyuncu kariyerinde Hapoel Beer Sheva, Hapoel Raanana, Cluj, Petrolul Ploiest ve Ariesul Turda gibi takımlarının da formalarını giymişti. 

Senin için hazırladığımız haberler