Trabzonspor yönetimi Nenad Bjelica'yı istemiyor! Abdullah Avcı listede...

İsa Kethüda
07.10.2023 - 15:56 | Son Güncellenme: 07.10.2023 - 16:09

Adana Demirspor'a deplasmanda mağlup olan Trabzonspor'da yönetim kurulu toplandı. Toplantıda Nenad Bjelica ile devam edilmemesi yönünde karar çıktı...

Trabzonspor yönetimi Nenad Bjelica'yı istemiyor! Abdullah Avcı listede...

Trendyol Süper Lig'in sekizinci hafta mücadelesinde Adana Demirspor'a deplasmanda 1-0 mağlup olan Trabzonspor'da yönetim teknik direktör Nenad Bjelica ile ilgili kararını verdi.

Trabzonspor yönetimi durum değerlendirme toplantısı yaptı

Sabah'ta yer alan habere göre; Trabzonspor’un Adana Demirspor deplasmanında aldığı mağlubiyet ve sergilediği kötü performans sonrası yönetim kurulu bir durum değerlendirme toplantısı yaptı.

Toplantıdan değişim kararı çıktı

Bu toplantıda bir hoca değişiminin uygun olacağı kararı çıktı ve son noktayı koyması için Başkan Ertuğrul Doğan’a yönetim kurulu tam yetki verdi.

İlgini Çekebilir
Bjelica tecrübe dedi, Mehmet Can Aydın'ı kesti!
Habere Git

En büyük aday Abdullah Avcı

Yönetim kurulundan tam yetki alan başkan Ertuğrul Doğan’ın kararını kısa süre içerisinde vereceği, olası yeni teknik direktörler arasındaki en büyük adayın Abdullah Avcı olduğu öğrenildi.

Avukatlar üzerinden resmi görüşmeler yapılıyor

Demirören Haber Ajansı 'nda (DHA) yer alan habere göre de, Trabzonspor, Nenad Bjelica ile yolları ayırma kararı aldı. Bordo-mavili yönetim, Bjelica ile ayrılığı resmiyete dökmek için girişimlere başladı. Adana Demirspor maçı sonrası ülkesi Hırvatistan'a giden Bjelica ile avukatlar üzerinden resmi görüşmeler yapılıyor.

Raşit Altun: "Abdullah Avcı'nın geri döneceğini duydum"

Yayıncı beIN Sports'ta yorum yapan Raşit Altun da, Adana Demirspor karşılaşması sonrası Trabzonspor'un yeni teknik direktörünün Abdullah Avcı'nın olacağını söyledi. Altun, "Bu maç, Trabzonspor’da Nenad Bjelica’nın son maçı olur diye düşünüyorum. Abdullah Avcı'nın geri döneceğini duydum” açıklamasını yaptı. 

Abdullah Avcı'nın Trabzonspor kariyeri

Trabzonspor'u uzun bir aradan sonra Süper Lig'de şampiyon yapan Abdullah Avcı, Karadeniz temsilcisi ile çıktığı 116 maçta 65 galibiyet, 29 beraberlik ve 22 mağlubiyetle 225 puan topladı ve maç başına da 1.93 puan ortalaması yakaladı. Başarılı teknik adam Bordo-mavili takım ile 1 Süper Lig, 2 Türkiye Kupası şampiyonluğu sevinci yaşadı.

İlgini Çekebilir
Büyükekşi'nin memleketi Beşiktaş'a yasak!
Habere Git

Nenad Bjelica'nın Trabzonspor performansı

18 Nisan 2023 tarihinde Trabzonspor'da göreve başlayan Nenad Bjelica ise, çıktığı 16 karşılaşmada 8 galibiyet ve 8 mağlubiyetle 24 puan topladı ve maç başına da 1.50 puan ortalaması tutturdu.

Senin için hazırladığımız haberler